Logodiatrofis.gr

Μαγειρεύοντας υγιεινά… με λάδι!

Το μαγείρεμα με λίγο λάδι μπορεί να προσθέσει γεύση και καλό λίπος στο γεύμα σας. Απλά να είστε προσεκτικοί και να μην το παρακάνετε.

Η American Heart Association συνιστά:

  • Το ελαιόλαδο, το οποίο βρίσκεται σε μια ποικιλία γεύσεων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ψήσιμο, το ψήσιμο στη σχάρα και το τσιγάρισμα.
  • Το φυστικέλαιο, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να φτιάξετε σπιτικό φυστικοβούτυρο.
  • Tο σησαμέλαιο, το οποίο είναι πολύ υγιεινό και διαθέσιμο για τολμηρές γεύσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές ινδικές γεύσεις και κινέζικα πιάτα.
  • Τα φυτικά έλαια, τα οποία είναι κατασκευασμένα από μία ποικιλία φυτών και έχουν μια ήπια γεύση.

stamouli-dimitraΔήμητρα Σταμούλη,
Κλινική Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, ΒSc
Επιστημονική Υπεύθυνη ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Χολαργός
dhmhtra_stam@hotmail.com

 Διαβάστε επίσης

trwte-swsta-thimaste-kala

 Τρώτε σωστά για να θυμάστε καλά!

eksipnes-idees-gia-deleasete-paidia-sas-katanalwsoun-frouta-laxanika

  Έξυπνες ιδέες για να δελεάσετε τα παιδιά σας να καταναλώσουν φρούτα και λαχανικά