Ειδήσεις

Love Tasting? Love Beer! Τα νέα της Διατροφής

Για όσους αγαπούν την μπίρα και αναζητούν νέες γευστικές εμπειρίες, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία διοργανώνει για τον μήνα Νοέμβριο και κάθε Πέμπτη βραδιά γευσιγνωσίας μπίρας σε δέκα αγαπημένα εστιατόρια της πόλης.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα διάφορα είδη μπίρας, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους και τη διαδικασία του σωστού σερβιρίσματος, απολαμβάνοντας συγχρόνως ένα, ειδικά διαμορφωμένο για τη βραδιά, μενού με πρωτότυπους γευστικούς συνδυασμούς.

Αν θέλετε κι εσείς να απολαύσετε περισσότερους γευστικούς συνδυασμούς με μοναδικά πιάτα και τις μπίρες που τους ταιρίαζουν, κάνετε κράτηση σε ένα από τα συμμετέχοντα εστιατόρια τα οποία είναι: MAI TAI (Κολωνάκι), BLACK DUCK (Πλ. Καρύτση), SHAMONE (Γκάζι), DIRTY GINGER (Γκάζι), ΓΙΑΝΤΕΣ (Εξάρχεια), ΑΡΜΟΛΙΑ (Χαλάνδρι), ΚΡΙΘΑΜΟΣ (Ψυχικό), ΚΟΥΝΔΟΥΡΟΣ (Περιστέρι), ΑΝΩΒΟΛΙΟΣ (Δάσος Χαϊδαρίου) και ΤΟ ΔΡΑΜΙ (Αγία Βαρβάρα). Ο καταξιωμένος σεφ Βαγγέλης Δρίσκας επιλέγει το ειδικό μενού κάθε βραδιάς, από τα πιάτα που δημιουργούν οι σεφ των εστιατορίων και δημιουργεί τους γευστικούς συνδυασμούς με τις μπίρες. Το ειδικά σχεδιασμένο μενού προσφέρεται σε εξαιρετικά ελκυστική τιμή και περιλαμβάνει ποικιλία μπιρών όπως Amstel, Heineken, ΑΛΦΑ, Amstel Premium Pilsener, McFarland, Amstel Bock , Erdinger αλλά και πολλές άλλες από την μεγάλη γκάμα των ζύθων που διαθέτει η Αθηναϊκή Ζυθοποιία.

Γευστικοί συνδυασμοί

Και για εσάς που θέλετε να δοκιμάσετε την τύχη σας, επισκεφθείτε την σελίδα μας στο facebook http://www.facebook.com/lovebeer.gr και πάρτε μέρος στο διαγωνισμό, μέσω του νέου διαδραστικού application “Beer Trivia” για να μάθετε τα μυστικά της μπίρας αλλά και να κερδίσετε ένα δωρεάν δείπνο, δύο ατόμων σε ένα από τα εστιατόρια που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Οι ενέργειες εντάσσονται στο πρόγραμμα “Love Beer” της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας:
“Love Beer”
Τα τελευταία έξι χρόνια, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Love Beer»,  το οποίο εντάσσει την μπίρα στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο, ενώ συγχρόνως επικοινωνεί τα θετικά οφέλη της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία