Ειδήσεις

Lipton Mojito: Γεύση Κούβας στο ποτήρι μας! Τα νέα της Διατροφής

Mε καλοκαιρινή διάθεση, ένα ποτήρι παγωμένο Lipton Mojito και πολλή όρεξη για χορό έγινε η παρουσίαση της νέας γεύσης από το Lipton Ice tea. Το ραντεβού δόθηκε την Τρίτη 17 Ιουνίου, σε ένα event που διοργανώθηκε αποκλειστικά για δημοσιογράφους και bloggers. Σε ένα σκηνικό που σε ταξίδευε σε καλοκαιρινό προορισμό δίπλα στη θάλασσα, το Island υποδέχθηκε το Lipton Mojito και η απόλαυση έφθασε μέχρι την.. Κούβα με την κεφάτη διάθεση να κυριαρχεί.

Highlight του event ήταν οι χορευτικές στιγμές εμπνευσμένες από λάτιν μουσικές και την ταξιδιάρικη διάθεση του καλοκαιριού. Οι αγαπημένοι χορευτές Παύλος Μανογιαννάκης και Τσιάγκο Σουάρεζ Ντα Σίλβα, έδωσαν το ρυθμό, τα βήματα και ξεσήκωσαν χορευτικά το κοινό απογειώνοντας την καλοκαιρινή διάθεση που ήταν διάχυτη στην ατμόσφαιρα!

lipton-mojito-geusi-koyvas-potiri-mas2

Το Lipton Ice tea πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά και για το φετινό καλοκαίρι προτείνει μία νέα γεύση που θα αλλάξει την κάθε μας στιγμή. Το mojito, ένα κοκτέιλ πρωταγωνιστής του καλοκαιριού μας, ''σφραγίστηκε'' σε ένα μπουκάλι Lipton διατηρώντας έντονα τη γεύση του πράσινου τσαγιού και το μοναδικό άρωμα lime και μέντας Η ανεπανάληπτη γεύση και η δροσιά προσφέρουν σε όποιον το δοκιμάσει μοναδικές στιγμές απόλαυση, πάντα με τη σφραγίδα ποιότητας του Lipton.

 

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία