Ειδήσεις

Κρυολιπόλυση: Αφαίρεση τοπικού λίπους χωρίς χειρουργείο! Ομορφιά

Υπάρχουν περιοχές στο σώμα μας  όπου το τοπικό λίπος αντιστέκεται σθεναρά!

 

Kρυολιπόλυση

Η κρυολιπόλυση, αρχικά προκαλεί υπερθέρμανση των λιποκυττάρων και στη συνέχεια τα παγώνει με αποτέλεσμα την οριστική νέκρωση και στη συνέχεια τη φυσική απόπτωσή τους από τον οργανισμό.

Οι περιοχές που μπορεί να εφαρμοστεί είναι αυτές που κυρίως συγκεντρώνεται το λίπος: κοιλιά, μηροί, γλουτοί, γόνατα, γάμπες και χέρια. Ο ασθενής στην αρχή έχει την αίσθηση της έντονης ψύξης αλλά και της έλξης, άλλα αυτό υποχωρεί μετά από δύο - τρία λεπτά.

Πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης:

 • Είναι ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ – χωρίς νυστέρι και αναισθησία.
 • Είναι ανώδυνη. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως μετά τη συνεδρία στις καθημερινές του δραστηριότητες.
 • Δεν προκαλεί καμία βλάβη στους πέριξ ιστούς, όπως τους μυϊκούς, τα νεύρα και τα οστά.
 • Η θεραπεία εφαρμόζεται στο χώρο του ιατρείου και απαιτούνται από 1 έως 3 συνεδρίες ανάλογα με την έκταση του προβλήματος.
 • Το αποτέλεσμα είναι ορατό στον πρώτο μήνα και ολοκληρώνεται στους 3 μήνες.
 • Έχει ορατή & άμεση μείωση κατά της κυτταρίτιδας.
 • Το αποτέλεσμα είναι οριστικό.

Σε τι υπερέχει η κρυολιπόλυση με την τεχνολογία FusioMed Ice Duo

Υπάρχουν διάφορες θεραπείες στην αγορά που χρησιμοποιούν κρυοθεραπεία και υπόσχονται γρήγορα αποτελέσματα. Εμπιστευτείτε ιατρικό κέντρο που χρησιμοποιεί εγκεκριμένο ιατρικό μηχάνημα κρυολιπόλυσης:

 • Το FusioMed Ice Duo έχει τα αντίστοιχα λειτουργικά προγράμματα ώστε η ενέργεια να διεισδύει βαθιά νεκρώνοντας τα λιποκύτταρα σε περιοχές με εντονότερο πρόβλημα, ενώ δίνει πραγματικά εντυπωσιακά αποτελέσματα και σε μικρότερα προβλήματα τοπικού λίπους κάνοντας ένα είδος φυσικής γλυπτικής και σύσφιγξης του σώματος.
 • Δεν εκχύνονται στον οργανισμό τοξίνες, που προέρχονται από τη διαδικασία καταστροφής των λιποκυττάρων, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές.
 • Σε αντίθεση με άλλα συστήματα κρυολιπόλυσης, το FusioMed Ice Duo διαθέτει δυο εξελιγμένες κεφαλές και άρα μπορεί να εφαρμοσθεί σε δύο περιοχές ταυτόχρονα, ενώ απαιτεί το μισό χρόνο θεραπείας.
 • Στην κρυολιπόλυση με το FusioMed Ice Duo πραγματοποιείται μια διαδοχική διαδικασία έντονης θέρμανσης με RF (Bipolar Radiofrequency 60 OC ) και έντονης ψύξης (-10 οC έως -15οC), που είναι σε θέση να επιδράσουν μόνο στα κύτταρα του λίπους της περιοχής όπου εφαρμόζεται η θεραπεία.

Σε περίπτωση που εκτός από το τοπικό λίπος, υπάρχει και πρόβλημα χαλάρωσης και κυτταρίτιδας, η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί με Coaxmed CRF (συσκευή υψηλής ιατρικής τεχνολογίας που εκπέμπει ραδιοσυχνότητα (RF) και υπέρηχους (CAVITATION)) αλλά και Μεσοθεραπεία Σώματος.

 

Πληροφορίες:
Ιατρική ομάδα Athens Beverly Hills Medical Group
Τηλ. 210 8949090 (Βασ. Γεωργίου 12 & Λαοδίκης, Γλυφάδα)
Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ: abh-medicalgroup.com

 

 

Δείτε επίσης

10 τρόφιμα για τέλειο μαύρισμα

10 τρόφιμα για τέλειο μαύρισμα

Παρόλο που γνωρίζουμε ότι ο ήλιος μπορεί να βλάψει το δέρμα μας, κάνουμε ό, τι μπορούμε για να αποκτήσουμε  ένα όμορφο μαύρισμα. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία