Ειδήσεις

H Peaches Geldof ίσως πέθανε από υπερβολική δίαιτα Τα νέα της Διατροφής

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια θανάτου της νεαρής τηλεπαρουσιάστριας και μοντέλου, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία του Κεντ, τα αποτελέσματα της νεκροψίας παραμένουν ασαφή και αναμένεται η τοξικολογική εξέταση ενώ αποκλείστηκε το σενάριο χρήσης ναρκωτικών.

Σύμφωνα, πάντως, με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου η Πίτσις συχνά ακολουθούσε αυστηρή διαιτα αποκλειστικά με χυμούς λαχανικών με σκοπό την απώλεια βάρους.

Άλλωστε, σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ είχε δηλώσει ότι έπινε μοναχά χυμούς λαχανικών τρεις φορές την ημέρα.
«Είναι αηδία, αλλά το κάνω για ένα μήνα συνήθως. Δεν έχω αντοχές μετά, αλλά ξέρω ότι πρέπει να το κάνω γιατί έτσι θα χάσω επιπλέον πέντε κιλά», είχε πει η Γκέλντοφ το 2011.

Είχε εξηγήσει, μάλιστα, πως το γεγονός ότι βρισκόταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας την έκανε να νιώθει πίεση, καθώς όποτε ξεφύλλιζε περιοδικά, όπως είχε πει, έβλεπε αδύνατες γυναίκες, με αποτέλεσμα να λέει στον εαυτό της ότι είναι υπέρβαρη.

Η συνέντευξή της προκάλεσε πολλές αντιδράσεις διατροφολόγων που έσπευσαν να εξηγήσουν τις επιπτώσεις μίας τέτοιας διατροφής, τονίζοντας ότι μπορεί να οδηγήσει σε ανακοπή της καρδιάς, πέραν της απώλειας μυϊκής δύναμης.

«Είναι ανεύθυνο να προωθεί κανείς αυτόν τον τρόπο διατροφής. Είναι ανησυχητικό ότι όποιος έχει χρήματα και πρόσβαση σε ανθρώπους, μπορεί να επιλέξει αυτό το γελοίο τρόπο διατροφής», είχε δηλώσει διατροφολόγος σε βρετανική εφημερίδα.

πηγή

Δείτε περισσότερα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

 

Δείτε επίσης

Διαβίβαση της καταγγελίας μας σχετικά με τη διαδικτυακή απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος

Διαβίβαση της καταγγελίας μας σχετικά με τη διαδικτυακή απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος

Μετά τη μήνυση που υπέβαλλε ο κ.Γρηγοράκης σε συνεργασία με τη δικηγόρο κα. Μαρία Ζιαζιά, πραγματοποιήθηκε και διαβίβαση της ανακοίνωσης στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία