Logodiatrofis.gr
Διατροφικό LIFESTYLE

Η δίαιτα της Έλλη Κοκκίνου

Η Έλλη Κοκκίνου συνδυάζει ένα γοητευτικό πρόσωπο με μια καλογυμνασμένη σιλουέτα.

 

“Στην αρχή της καριέρας μου ήμουν αρκετά κιλά παραπάνω σε σχέση με σήμερα. Νομίζω, γύρω στα 20! Τελικά κατάφερα να τα χάσω με πάρα πολλή γυμναστική και καλή, ποιοτική διατροφή”, έχει δηλώσει η ίδια σε σχέση με την τότε αλλά και την τωρινή εικόνα της!

Η ημερήσια δίαιτα της Έλλης Κοκκίνου

Πρωινό:

  • 2 αβγά και 1 ολόκληρο ασπράδι
  • 150 γρ. ντομάτα
  • 40 γρ. τυρί light ή 30 γρ. Κουάκερ χωρίς γλουτένη
  • 200 γρ. γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) και 15 γρ. σταφίδες

Δεκατιανό:

  • 1 τοστ με γαλοπούλα
  • τυρί χαμηλών λιπαρών ή 20 γρ. ξηρούς καρπούς ανάλατους με γιαούρτι 2%.

Μεσημεριανό:

  • Μακαρόνια μόνο με λάδι και λίγη σάλτσα ντομάτας ή ψητό κρέας ή κοτόπουλο ή ψάρι με πατάτες στον ατμό με σαλάτα

Βραδινό:

  • 150 γρ. μήλο
  • 200 γρ. γάλα με λιγότερη λακτόζη (ή σόγιας) ή 2 φρυγανιές με τυρί ή κράκερ ή γιαούρτι 2% με 2 κράκερ

Απαγορεύονται “διά ροπάλου”!

Βγάζοντας τη γλουτένη από τη διατροφή της, η δίαιτα της Έλλης βασίζεται στην κατανάλωση αποκλειστικά και μόνων τροφίμων που δεν την περιέχουν ως συστατικό τους.

Διά ροπάλου, λοιπόν, απαγορεύονται το πλιγούρι, το αλεύρι, η φαρίνα, το σιμιγδάλι, το σιτάρι και ό,τι παρασκευάζεται από αυτά, ορισμένα τυριά, κατεργασμένα κρέατα και αλλαντικά που δεν αναφέρουν τη σύστασή τους.

Επίσης το κανονικό ψωμί, τα μακαρόνια που περιέχουν γλουτένη, τα διάφορα σνακ που κυκλοφορούν στα ράφια των σούπερ μάρκετ αλλά και αλκοολούχα ποτά όπως η μπύρα, το ουίσκι και η βότκα.

Επίσης το λευκό ξίδι, ορισμένα μπαχαρικά και καρυκεύματα κατεργασμένα, έτοιμες σάλτσες αλλά και κάθε είδους επιδόρπιο και γλυκά εμπορίου.

“Μπορεί να ακούγεται δύσκολο όλο αυτό το διατροφικό πλάνο, αλλά πλέον δεν το κάνω μόνο για την εμφάνισή μου αλλά και για λόγους υγείας”, επισημαίνει με ειλικρίνεια η Έλλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ