Logodiatrofis.gr
ΓλυκάΣυνταγές

Βελούδινα Σοκολατάκια Μπανάνας ΠΤΙ-ΜΠΕΡ Espresso

Τα πιο γευστικά και πανεύκολα σοκολατάκια…

Χρόνος Προετοιμασίας:30′
Για 30 μικρά τεμάχια

Υλικά

  • 1 πακέτο ΠΤΙ ΜΠΕΡ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
  • 200g μαλακή μαργαρίνη αλατισμένη
  • 200g βανίλια (υποβρύχιο)
  • 2 μονές δόσεις espresso
  • 1 μπανάνα
  • 250g κουβερτούρα

Εκτέλεση

  1. Χτυπάμε στο μίξερ τη μαργαρίνη, μέχρι να μαλακώσει.
  2. Προσθέτουμε τη βανίλια και συνεχίζουμε το ανακάτεμα. Μόλις γίνει μια αφράτη κρέμα προσθέτουμε τις δόσεις του espresso.
  3. Βγάζουμε από το μίξερ και ανακατεύουμε στην κρέμα τη μπανάνα κομμένη σε κύβους και το 1/2 των μπισκότων, που έχουμε σπάσει με τη βοήθεια ενός πλάστη.
  4. Με ένα κουτάλι μοιράζουμε το μίγμα επάνω σε ένα ταψί καλυμμένο με λαδόχαρτο και παγώνουμε στην κατάψυξη.
  5. Παράλληλα λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαιν μαρί.
  6. Πλάθουμε στρογγυλά τα παγωμένα πλέον σοκολατάκια.
  7. Απλώνουμε σοκολάτα με το ένα χέρι και με το άλλο «τυλίγουμε» στο υπόλοιπο τριμμένο μπισκότο.
  8. Διατηρούμε στο ψυγείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ