Ειδήσεις

Γλουτένη: φίλος ή εχθρός; Τροφογνωσία

Συνέντευξη της διατροφολόγου Γεωργίας Καπώλη στο ραδιοφωνικό σταθμό HellasFM της Νέας Υόρκης.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ενημερώνει τους ομογενείς της Νέας Υόρκης σχετικά με τη σωστή κατανάλωση των τροφίμων με γλουτένη.

Αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε η Γεωργία Καπώλη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος , MSc στον Κ. Εμμανουήλ Κουρουπάκη στο www.hellasfm.us.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε επίσης

Νερό και Υγεία

Νερό και Υγεία

Όσο κοινότοπο κι αν θεωρούμε πλέον πως έχει γίνει το θέμα περί σημαντικότητας του νερού, δεν παύει να αποτελεί μείζονα παράγοντα όχι μόνο για να λειτουργεί ο οργανισμός μας αλλά και για να υπάρχει ζωή.!

Πόσο Super είναι τα “Superfoods”?

Πόσο Super είναι τα “Superfoods”?

Οι “σούπερ” τροφές επιδρούν θετικά όταν εντάσσονται σε ένα μοντέλο ισορροπημένης διατροφής, αλλιώς μπορεί να μην παρέχουν κανένα απολύτως όφελος.!

Οι φυτικές ίνες στη διατροφή μας

Οι φυτικές ίνες στη διατροφή μας

Οι φυτικές ή διαιτητικές ίνες θα πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής μας. Διέρχονται από τον οργανισμό μας φτάνοντας στο παχύ έντερο, δίχως να απορροφώνται ή να πέπτονται και αυτό τις καθιστά τόσο σημαντικές.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία