Logodiatrofis.gr
Διαγωνισμοί

GIVEAWAY ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ στο υπέροχο Dream Drop Studios.

GIVEAWAY ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ στο υπέροχο Dream Drop Studios. -

GIVEAWAY ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ – Στο φανταστικό Καλό Νερό Κυπαρισσίας, ένα (1) υπερτυχερό ζευγάρι θα κερδίσει δύο (2) διανυκτερεύσεις στο υπέροχο Dream Drop Studios.

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ!

GIVEAWAY ΜΑΓΕΥΤΙΚΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ στο υπέροχο Dream Drop Studios. -

Έπαθλο διαγωνισμού: Σε συνεργασία με το ξενοδοχείο Dream Drop Studios, ένα (1) υπερτυχερό ζευγάρι θα κερδίσει δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Καλό Νερό Κυπαρισσίας.

Δωροθέτης: www.logodiatrofis.gr

Ημερομηνία και ώρα έναρξης: Τρίτη 28 Ιουλίου 2020 και ώρα 12:00 μ.μ.

Ημερομηνία και ώρα λήξης: Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 και ώρα 10:00 π.μ.

Ημερομηνία και ώρα πραγματοποίησης κλήρωσης: Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020 και ώρα 11:00 π.μ

Τρόπος συμμετοχής

Η είσοδος στο διαγωνισμό είναι δυνατή μόνο μέσω του κοινωνικού δικτύου Instagram. Για να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό θα πρέπει να κάνουν: 1) FOLLOW στο προφίλ του @grigorakisdimitris , 1) FOLLOW στο προφίλ του @logodiatrofis.gr  ‘TAG’ 3 φίλους τους στη φωτογραφία του Διαγωνισμού η οποία βρίσκεται στο προφίλ του @grigorakisdimitris στο Instagram (1 σχόλιο = 1 συμμετοχή, επιτρέπονται απεριόριστες συμμετοχές) ➡️ BONUS: Share το post του διαγωνισμού στα stories για έξτρα συμμετοχή!

ΚΑΛΟ ΝΕΡΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ

Το Καλό Νερό, αναφερόμενο συχνά ως το Καλόνερο ή το Καλονερό και επίσημα ως το Καλόν Νερόν, είναι παραθαλάσσιος οικισμός κοντά στην Κυπαρισσία και το Σιδηρόκαστρο και υπάγεται διοικητικά στον Δήμο Τριφυλίας, του Νομού Μεσσηνίας.

Το Καλό Νερό βρίσκεται περίπου 6,5 χιλιόμετρα προς τα βορεια της Κυπαρισσίας και περίπου 13 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά από το Σιδηρόκαστρο. Έχει υψόμετρο 11 μέτρα και απέχει λίγα μέτρα από τις ακτές του Ιονίου Πελάγους. Κοντά στο Καλό Νερό, προς τα βόρειά του, βρίσκεται το Βουνάκι σε απόσταση 3,5 περίπου χιλιομέτρων, προς τα βορειοανατολικά του το Άνω Καλό Νερό σε απόσταση 2 περίπου χιλιομέτρων και προς τα νότιά του το Μεμί σε απόσταση 2,5 περίπου χιλιομέτρων αντίστοιχα. Η πρόσβαση στο χωριό γίνεται μέσω της Εθνικής Οδού 9.

DREAM DROP STUDIOS (Περισσότερες πληροφορίες)

Το Dream Drop Studios βρίσκεται σε μια βολική τοποθεσία στο κέντρο του χωριού Καλό Νερό, σε απόσταση 400μ. από την παραλία. Προσφέρει στούντιο και διαμερίσματα με ιδιωτικό μπαλκόνι, καθώς και δωρεάν Wi-Fi σε όλους τους χώρους της ιδιοκτησίας.

Τα κλιματιζόμενα στούντιο και διαμερίσματα στο Dream Drop διαθέτουν σιδερένια κρεβάτια και θέα στον κήπο ή στο Ιόνιο Πέλαγος. Επίσης περιλαμβάνουν μικρή κουζίνα με μίνι ψυγείο, ηλεκτρικό βραστήρα και μικρή τραπεζαρία. Επιπλέον, κάθε μονάδα παρέχει τηλεόραση και ιδιωτικό μπάνιο με στεγνωτήρα μαλλιών.

Στο χωριό Καλό Νερό οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μίνι μάρκετ, αρτοποιείο και παντοπωλείο. Η πόλη της Κυπαρισσίας είναι σε απόσταση 8χλμ., ενώ η Ζαχάρω με τη μεγάλη αμμώδη παραλία βρίσκεται 22χλμ. μακριά. Προσφέρεται δωρεάν ιδιωτικός χώρος στάθμευσης στις εγκαταστάσεις.

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

 1. Στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι άνω των 18 ετών. Εξαιρούνται (α) οι εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο «Dream Drop Studios» και «ΑΠΙΣΧΝΑΝΙΣ- Δ. ΓΡΗΓΟΡΑΚΗΣ” (β) τα πρόσωπα συγγένειας α’ βαθμού με τους ανωτέρω εργαζόμενους καθώς, επίσης, και οι σύζυγοι των εργαζόμενων αυτών. Ο αποκλεισμός μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού ακόμα και κατά το στάδιο παράδοσης των Δώρων.
 2. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικά με τον τρόπο που αναγράφεται ανωτέρω και κατά τις ημερομηνίες έναρξης και λήξης του διαγωνισμού.
 3. Ο κάθε συμμετέχων έχει δικαίωμα για όσες συμμετοχές επιθυμεί στην κλήρωση, με διαφορετικά tags. Τα παραπάνω στο σύνολο τους ορίζουν την έγκυρη συμμετοχή στο Διαγωνισμό.
 4. Μετά από την έγκυρη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, οι νικητές θα αναδειχθούν με τη διαδικασία της ηλεκτρονικής κλήρωσης ανάμεσα σε όλους τους συμμετέχοντες.
 5. Σε περίπτωση που ο νικητής διαμένει εκτός Ελλάδος και δε θέλει να περάσει ο ίδιος ένα μαγευτικό διήμερο στο Καλό Νερό Κυπαρισσίας, θα πρέπει να υποδείξει πρόσωπο εντός Ελλάδος, στο οποίο θα μεταβιβάσει το δώρο του.
 6. Δεν περιλαμβάνονται έξοδα μετακίνησης.
 7. Τα Δώρα δεν εξαργυρώνονται με μετρητά, ούτε είναι δυνατή η χρήση τους σε οποιαδήποτε άλλη χρονική στιγμή, πλην της ανωτέρω οριζόμενης.
 8. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει με DM εντός 5 ημερών για να κατοχυρώσει το δώρο του.
 9. Οι συμμετέχοντες με τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό χορηγούν τη συναίνεσή τους όπως μη ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα χρησιμοποιηθούν από τη Διοργανώτρια, το Δωροθέτη και τα αρμόδια πρόσωπα είτε δια αυτοματοποιημένων μέσων, είτε δια μη αυτοματοποιημένων μέσων. Η Διοργανώτρια δύναται να εισάγει τα δεδομένα αυτά σε αρχείο δεδομένων με σκοπό τη μελλοντική επικοινωνία μαζί τους. Σε οποιαδήποτε χρονική στιγμή κάθε ενδιαφερόμενος απευθυνόμενος εγγράφως προς τη Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα ενημέρωσης, πρόσβασης, μεταβολής ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων, βάσει του άρθρου 11-13 του νόμου 2472/97.
 10. Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους όρους συμμετοχής και διεξαγωγής του Διαγωνισμού, καθώς και να ακυρώσει αυτόν μόνο για σπουδαίο λόγο.
 11. Οποιαδήποτε διαφορά προκύψει σε σχέση με το Διαγωνισμό θα παραπέμπεται αποκλειστικά στα Δικαστήρια των Αθηνών, που θα εφαρμόσουν το ελληνικό δίκαιο
 12. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό θεωρείται δεδομένο ότι κάθε συμμετέχων έχει διαβάσει τους όρους συμμετοχής, τους γνωρίζει και τους αποδέχεται πλήρως. Η συμμετοχή στο Διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των εδώ προβλεπόμενων όρων και συνεπάγεται την συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά του Διοργανωτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ