Ειδήσεις

H Γ.Καπώλη μιλάει για τη Σαρακοστιανή Νηστεία στο HellasFM της Νέας Υόρκης Εποχιακά Θέματα

Συνέντευξη της διατροφολόγου Γεωργίας Καπώλη στο ραδιοφωνικό σταθμό HellasFM της Νέας Υόρκης.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ενημερώνει τους ομογενείς της Νέας Υόρκης για τα πολλαπλά οφέλη της σαρακοστιανής νηστείας στην υγεία και στη ρύθμιση του σωματικού βάρους.

Αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε η Γεωργία Καπώλη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc στον Κ. Εμμανουήλ Κουρουπάκη στο www.hellasfm.us.

Στη συγκεκριμένη επικοινωνία συνέβαλε η κα. Υρώ Δασκαλάκη, η οποία είναι γνωστή για  το κοινωνικό έργο που επιτελεί  σχετικά με την προβολή  της Κρητικής Διατροφής, έχει σταθερή επαφή με την ομογένεια  και βραβεύτηκε πρόσφατα  από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε επίσης

Βασικές αρχές καλοκαιρινής διατροφής

Βασικές αρχές καλοκαιρινής διατροφής

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλοι αναζητάμε την ιδανική διατροφή προκειμένου να διατηρήσουμε τα κιλά μας σε φυσιολογικά επίπεδα και ταυτόχρονα να λαμβάνουμε τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στις υψηλές θερμοκρασίες της εποχής.!

Γιατί τρώμε βακαλάο την 25η Μαρτίου? Ποια τα οφέλη του?

Γιατί τρώμε βακαλάο την 25η Μαρτίου? Ποια τα οφέλη του?

Η σκορδαλιά συνοδεία βακαλάου αποτελεί κατά παράδοση το επίσημο γεύμα σε σημαντικές γιορτές, όπως η 25η Μαρτίου, η Κυριακή των Βαΐων, η Μεταμόρφωση του Σωτήρος και για τους Πατρινούς την γιορτή του Πολιούχου τους Αγίου Ανδρέου. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία