Ειδήσεις

H Γ.Καπώλη μιλάει για τη Σαρακοστιανή Νηστεία στο HellasFM της Νέας Υόρκης Εποχιακά Θέματα

Συνέντευξη της διατροφολόγου Γεωργίας Καπώλη στο ραδιοφωνικό σταθμό HellasFM της Νέας Υόρκης.

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ενημερώνει τους ομογενείς της Νέας Υόρκης για τα πολλαπλά οφέλη της σαρακοστιανής νηστείας στην υγεία και στη ρύθμιση του σωματικού βάρους.

Αναλυτική συνέντευξη παραχώρησε η Γεωργία Καπώλη, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος, MSc στον Κ. Εμμανουήλ Κουρουπάκη στο www.hellasfm.us.

Στη συγκεκριμένη επικοινωνία συνέβαλε η κα. Υρώ Δασκαλάκη, η οποία είναι γνωστή για  το κοινωνικό έργο που επιτελεί  σχετικά με την προβολή  της Κρητικής Διατροφής, έχει σταθερή επαφή με την ομογένεια  και βραβεύτηκε πρόσφατα  από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κρητικών Σωματείων.

Ακούστε τη συνέντευξη

Δείτε επίσης

Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Καθημερινά ο οργανισμός μας εκτίθεται σε χιλιάδες χημικές ουσίες, είτε από το περιβάλλον (υπεριώδης ακτινοβολία,  μόλυνση, παθητικό κάπνισμα και απότομες αλλαγές της θερμοκρασίας), είτε μέσω της διατροφής μας (αλκοόλ, συντηρητικά, ζάχαρη, υδρογονωμένα λίπη, αντιβιοτικά του κρέατος και φυτοφάρμακα στα φρούτα και τα λαχανικά). !

Σπάστε ένα ρόδι για υγεία και ευημερία

Σπάστε ένα ρόδι για υγεία και ευημερία

Παραμονή πρωτοχρονιάς και μόλις ο νέος χρόνος ανοίξει τις πύλες του, στο κατώφλι όλων των νοικοκυριών σπάμε ένα ρόδι για να κυλήσει η χρονιά γεμάτη υγεία και καλοτυχία.  !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία