Ειδήσεις

DYO FORUM | Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου&Παχυσαρκίας και ΕΛΔΕ Τα νέα της Διατροφής

Οι δύο μεγάλες  Εταιρείες θα συμμετέχουν στο DYO FORUM 2016

 

 
 
 

H Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας και η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, συμμετέχουν ενεργά στο DYO Forum, το μεγαλύτερο εκθεσιακό και συνεδριακό event της χρονιάς για την υγεία, την διατροφή και την ομορφιάμε σκοπό την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας αλλά και του ευρύτερου κοινού.

Ειδικοί επιστήμονες από τους συγκεκριμένους κλάδους θα αναπτύξουν όλες τις νεότερες εξελίξεις σε θέματα διαβήτη, παχυσαρκίας και σωστής διατροφής που είναι τόσο επίκαιρα.

Οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις και συμβουλές στους συμμετέχοντες, κοινό και επαγγελματίες υγείας, με εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό.

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες υγείας και το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία