Ειδήσεις

DYO FORUM | Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου&Παχυσαρκίας και ΕΛΔΕ Τα νέα της Διατροφής

Οι δύο μεγάλες  Εταιρείες θα συμμετέχουν στο DYO FORUM 2016

 

 
 
 

H Ευρωπαϊκή Εταιρεία Διαβήτη, Μεταβολικού Συνδρόμου & Παχυσαρκίας και η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία, συμμετέχουν ενεργά στο DYO Forum, το μεγαλύτερο εκθεσιακό και συνεδριακό event της χρονιάς για την υγεία, την διατροφή και την ομορφιάμε σκοπό την ενημέρωση της επιστημονικής κοινότητας αλλά και του ευρύτερου κοινού.

Ειδικοί επιστήμονες από τους συγκεκριμένους κλάδους θα αναπτύξουν όλες τις νεότερες εξελίξεις σε θέματα διαβήτη, παχυσαρκίας και σωστής διατροφής που είναι τόσο επίκαιρα.

Οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν δωρεάν εξετάσεις και συμβουλές στους συμμετέχοντες, κοινό και επαγγελματίες υγείας, με εξειδικευμένο προσωπικό και κατάλληλο εξοπλισμό.

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες υγείας και το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Διαβίβαση της καταγγελίας μας σχετικά με τη διαδικτυακή απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος

Διαβίβαση της καταγγελίας μας σχετικά με τη διαδικτυακή απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος

Μετά τη μήνυση που υπέβαλλε ο κ.Γρηγοράκης σε συνεργασία με τη δικηγόρο κα. Μαρία Ζιαζιά, πραγματοποιήθηκε και διαβίβαση της ανακοίνωσης στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία