Ειδήσεις

Συνεχίζει την επιτυχημένη καμπάνια για την κρητική διατροφή η κα.Υρώ Δασκαλάκη Τα νέα της Διατροφής

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η καμπάνια για την κρητική διατροφή που ξεκίνησε το 2009 η καθηγήτρια Διοίκησης Τουρισμού κα.Υρώ Δασκαλάκη.

Η οργανωτική επιτροπή των επιστημονικών συνεδρίων-συμποσίων-διαλέξεων που συνεχώς πραγματοποιούνται με ελέυθερη είσοδο αποτελείται από καθηγητές Πανεπιστημίου όπως ο κ.Καφάτος που απογείωσε τη διατροφή μας με τη μελέτη των 7 χωρών, Προέδρους Ιατρικών συλλόγων, Ολυμπιονίκες,Διαιτολόγους , Ψυχολόγους και άλλους έγκριτους επιστήμονες.

Κατά την εν λόγω δράση ενημερώνονται όλοι για τις ευεργετικές επιδράσεις της μοναδικής διατροφής μας στην υγεία,οικονομία,εργασία. Η εξαιρετική επιτροπή έχει πλέον ανοιχτό δίαυλο και με το Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ-Τμήμα δημόσιας υγείας- καθώς τον Ιανουάριο έκανε μια εξαιρετική ημερίδα στη Νέα Υόρκη με συμμετοχή καθηγητών του Χάρβαντ.

Επιπλέον άνοιξε με μεγάλο ραδιοφωνικό σταθμό της Αμερικής ενότητα με θέμα τη σωστή διατροφή και μέλη της ομάδος κάθε Δευτέρα ενημερώνουν το Αμερικανικό κοινό. με σκοπό την ακόμα μεγαλύτερη αναγνώριση του διατροφικού μας μοντέλου.

Το φθινόπωρο η κα.Δασκαλάκη με δύο καθηγητές Ιατρικής θα ενημερώσουν στο Παρίσι (16-20/10) και το Γαλλικό κοινό σε μία τεράστια εκδήλωση.

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία