Ειδήσεις

Επιστημονική εκδήλωση 'Κρητική Διατροφή και Υγεία', στο Παρίσι Τα νέα της Διατροφής

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20/10 στην Ελληνική Πρεσβεία στο Παρίσι η επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Κρητική  Διατροφή και Υγεία».

Πλήθος κόσμου από το Διπλωματικό,  Επιστημονικό και Επιχειρηματικό κόσμο του Παρισιού παρακολούθησε τις εργασίες και μετείχε με πολλές ερωτήσεις.

Ο Καθηγητής Ιατρικής  κ. Καφάτος, ο Πρόεδρος ΟΠΕ κ. Καλαμπόκης, ο Πρόεδρος Ιατρικού συλλόγου Χανίων κ. Αλιφιεράκης παρουσίασαν νέα στοιχεία που αφορούν στο μοναδικό μας διατροφικό μοντέλο.

Η πρόεδρος της Επιτροπής κυρία Δασκαλάκη παρουσίασε το έργο των τελευταίων ετών και μίλησε για ανάπτυξη εναλλακτικού - γαστρονομικού τουρισμού.

Η κορυφαία εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κρήτης, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας, της Πανελλήνιας  Ομοσπονδίας Πολιτιστικών σωματείων, της Φοιτητικής ένωσης Κρητών, του συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης.

Υποστηρικτές οι εταιρείες ΕΤΑΝΑΠ, ΑΒΕΑ, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, ΨΑΡΟΥΔΑΚΗΣ, GREAT, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ  ΚΡΗΤΗΣ.

Χορηγοί επικοινωνίας η Φωνή της Ελλάδος, η Νεα Τηλεόραση Κρήτης, ο  Κρήτη 87,5, το News Diet, η Flash  News.

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία