Ειδήσεις

Η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητολογίας συμμετέχει στο DYO Forum Τα νέα της Διατροφής

Η Ελληνική Εταιρεία Κοσμητολογίας συμμετέχει στο DYO Forum στις 16 & 17 Απριλίου.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα ημερίδα για την αποτελεσματικότητα των καλλυντικών στην αντιγήρανση της ανθρώπινης επιδερμίδας, θέμα που ενδιαφέρει και τους επιστήμονες υγείας αλλά και το κοινό που θα παρευρεθεί και θα ενημερωθεί από τους ακόλουθους επιστήμονες:

Γεώργιος Παπαϊωάννου Ομότιμος Καθηγητής Φαρμακευτικής Πανεπιστημίου Αθηνών, Πρόεδρος της ΕΕΚ, Σοφία Χατζηαντωνίου Επίκουρη Καθηγήτρια Φαρμακευτικής Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, Παναγιώτα Δραγάνη, Χημικός, Τάλια Τσιβιτανίδου - Κάκουρου, Παιδίατρος, Στέλλα Ρικανιάδη, Χημικός, Μαριάννα Καραμάνου, Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος, Μάρκος Αϊβαλιώτης, Δερματολόγος - Αφροδισιολόγος, Στέφανος Χαλμπές, Προϊστάμενος Τμήματος Αξιολόγησης Καλλυντικών και Τμήματος Αξιολόγησης Εκτελωνισμού, Αν. Διευθυντής Αξιολόγησης Προϊόντων Ε.Ο.Φ.

Οι ευεργετικές δράσεις και η συμβολή της Ιαματικής Ιατρικής σαν μια εναλλακτική προσέγγιση της Κλασικής Ιατρικής, αλλά και ως συμπληρωματικό θεραπευτικό σχήμα, στην επιλογή των θεραπόντων Ιατρών, για την αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών θα αναπτυχθούν στην ημερίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής από τους παρακάτω εκλεκτούς ομιλητές:

Κωνσταντίνος Κουσκούκης Καθηγητής Δερματολογίας, Πρόεδρος της ΕΑΙΙ, Κωνσταντίνος Σιταράς Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, Μιχαήλ Βλασταράκος, ΩΡΛ - Πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Κατσίκης, Οδοντίατρος - Πρόεδρος Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, Αθανάσιος Ζησιμόπουλος, Αν. Καθηγητής Πυρηνικής Ιατρικής ΔΠΘ, Παναγιώτης Σκανδαλάκης, Καθηγητής Χειρουργικής Ανατομίας, μεταξύ άλλων.

Οι δύο εταιρείες θα προσφέρουν δωρεάν συμβουλές σε όλους, με εξειδικευμένους επαγγελματίες υγείας.

Το DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επαγγελματίες και το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία