Logodiatrofis.gr
ΕΛ.Δ.Ε. STUDIESΕνδιαφέροντα άρθρα

Early Bird στo Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Nutrition Professional in Psychology

Early Bird στo Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Nutrition Professional in Psychology - EARLY BIRD

Early Bird: Κόστος διδάκτρων έως ~30% για εγγραφές έως 7 Φεβρουαρίου 2023!

NUTRITION PROFESSIONAL in PSYCHOLOGY - Μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα
Ψυχολογία και Διατροφή

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Επιστήμη της Ψυχολογίας και Διατροφής (Ψυχοδιαιτολογία): «NUTRITION PROFESSIONAL in PSYCHOLOGY» (N.P.Psy)

 • Αρχικό Κόστος Διδάκτρων: 2.240€

 • Early Bird κόστος διδάκτρων με δυνατότητα δόσεων (έως 31/01): 1.790€ (Κατοχύρωση θέσης με 200€ και Εξόφληση σε 3 δόσεις)

Early Bird – Nutrition Professional in Psychology: Κάντε την εγγραφή σας με 1.620€!

Συνδυάστε την Early Bird προσφορά (-20%) με Εφάπαξ πληρωμή (-10%) και αποκτήστε εξειδικευμένες γνώσεις, Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης και Βεβαίωση Πρακτικής Άσκησης στην Επιστήμη της Ψυχολογίας και Διατροφής (Ψυχοδιαιτολογία): «NUTRITION PROFESSIONAL in PSYCHOLOGY» (N.P.Psy) με -30% στα Δίδακτρα: 1.620€ (Δυνατότητα 2 δόσεων)

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ο Κλάδος Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας παρουσιάζει το νέο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Επιστήμη της Ψυχολογίας και Διατροφής (Ψυχο-διαιτολογία): «NUTRITION PROFESSIONAL in PSYCHOLOGY» (N.P.Psy).

Μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα, προσφέρει τις απαραίτητες γνώσεις των σημείων επαφής των δύο επιστημόνων με αποτέλεσμα να δημιουργεί τις προδιαγραφές για την ολιστική αναβάθμιση του επιστημονικού τους αντικειμένου.

Στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Επιστήμη της Ψυχολογίας και Διατροφής (Ψυχοδιαιτολογία): «NUTRITION PROFESSIONAL in PSYCHOLOGY» (N.P.Psy) παρουσιάζονται μέσω επιστημονικών δεδομένων οι βασικές αρχές που διέπουν την επιστήμη της Ψυχο-διαιτολογίας (Psycho-dietetics), δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κατανόηση των μηχανισμών που συνδέουν την αλληλεπίδραση των δύο επιστημών.

Η παρεχόμενη γνώση είναι υψηλών ακαδημαϊκών προδιαγραφών και πραγματοποιεί την ανάλυση της διασύνδεσης μεταξύ ψυχολογίας και διατροφής, αλλά και της διατροφικής διαχείρισης των ψυχολογικών μεταπτώσεων και Διατροφικών Διαταραχών, των παρενεργειών της φαρμακευτικής αγωγής, όπως και της ανάλυσης της συμμετοχής των διαφόρων θρεπτικών συστατικών στα διάφορα βιοχημικά μονοπάτια της ψυχιατρικής.

Οι επιστήμες της ψυχολογίας και της διατροφής, όπως και κάθε επιστήμη, εξελίσσονται μέσω της έρευνας. Ανακαλύπτονται νέα δεδομένα που δημιουργούν γοργά εξελικτικά βήματα προς την ανεύρεση αποτελεσματικότερων τρόπων θεραπείας και παρέμβασης. Όπως είναι φυσικό, οι δυο αυτές πολύ σημαντικές επιστήμες, ακολουθούν παράλληλες πορείες. Για παράδειγμα, στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής τα τελευταία χρόνια έχουν αναπτυχθεί εκπαιδεύσεις σε ακαδημαϊκό και σε επαγγελματικό επίπεδο (eating psychology), οι οποίες έχουν ως σκοπό την έρευνα και την εφαρμογή των νέων δεδομένων στο χώρο της διατροφικής – ψυχικής υγείας. Ως εκ τούτου, μία νέα επιστήμη φαίνεται ότι διαμορφώνεται αυτή της: Ψυχο-διαιτολογίας (Psycho-dietetics)!

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην «Ψυχολογία και Διατροφή» (Ψυχοδιαιτολογία): «NUTRITION PROFESSIONAL in PSYCHOLOGY» (N.P.Psy) κινείται γύρω από πέντε (5) κύριους θεματικούς άξονες:

 1. Διατροφή, Ψυχολογία και Παιδί
 2. Αθλητική Ψυχολογία και Διατροφή
 3. Η Ψυχολογία της Διατροφής σε Φυσιολογικές Καταστάσεις
 4. Ψυχοπαθολογία και Διατροφή
 5. Ειδικά Θέματα Ψυχολογίας – Διατροφής και Πρακτικές Εφαρμογές

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι η κάθε επιπλέον μείζονα θεματική ενότητα εμπλουτίζεται από επιπλέον πρακτικές εφαρμογές!

Δείτε αναλυτικά τις ενότητες στον ΟΔΗΓΟ ΣΠΟΥΔΩΝ!

Ο τίτλος “Nutrition Professional” ΔΕΝ αποτελεί Ακαδημαϊκό Τίτλο, ούτε σχετίζεται με την απόκτηση άδειας ασκήσεως επαγγέλματος διατροφολόγου ή οιασδήποτε μορφής συναφών επαγγελματικών δικαιωμάτων. Η απονομή του τίτλου δεν συνεπάγεται ακαδημαϊκή πιστοποίηση ή αναγνώριση επιστημονικής επάρκειας ή απόκτηση τίτλου ειδικότητας, αλλά πάντα αποτελεί ένα σημαντικό ενισχυτικό του βιογραφικού σημειώματος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το “NUTRITION PROFESSIONAL IN PSYCHOLOGY” είναι το Πρώτο και Μοναδικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα, στην Ελλάδα, Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης στην Επιστήμη της Ψυχολογίας & Διατροφής (Ψυχοδιαιτολογία)!

Περισσότερες πληροφορίες

 

Γιατί να επιλέξω ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES

Ο Κλάδος Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES) αποτελεί έναν Ανεξάρτητο Εκπαιδευτικό Φορέα, με εν δυνάμει λειτουργία Κέντρου Εκπαίδευσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) με Αρ. Πρωτ.: 20988 / 07-12-2022 στον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. (Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων + Επαγγελματικού Προσανατολισμού) και Αρ. Πρωτ.: 154921 / 14-12-2022 στη Διεύθυνση Εποπτείας Φορέων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης (Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων).

Το εκπαιδευτικό έργο της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES είναι αναγνωρισμένο από Κορυφαία Πανεπιστήμια (πχ. ΕΚΠΑ), όπως προκύπτει από την πολυδιάστατη συνεργασία της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES με το Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο επίπεδο πρακτικής άσκησης των εκπαιδευμένων σε διάφορα επιστημονικά προγράμματα του ιδρύματος. Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα με πρόσφατη δήλωση (19.11.2022) του Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, επιτελεί σημαντικό επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο “συνεισφέροντας με διάφορες καίριες δράσεις, ενεργά στη παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!”.

Η παροχή εκπαίδευσης από «ειδικούς σε ειδικούς» αποτελεί τα σημαντικότερο εκπαιδευτικό πλεονέκτημα της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Επιπλέον πλεονεκτήματα προσφέρονται τόσο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, όσο και μετά από το πέρας αυτής. Αναλυτικά:

Πλεονεκτήματα κατά την εκπαίδευση:

 • Υψηλό επιστημονικό κύρος
 • Υψηλές προδιαγραφές εκπαιδευτών
 • Πλήρης οδηγός σπουδών και επαγγελματικών ευκαιριών
 • Εκτενής βιβλιογραφία (πολυάριθμα papers, βιβλία και αναλυτικά εγχειρίδια) που φέρει τη συγγραφική επιμέλεια εκπαιδευτών του ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES (βλ. gallery)
 • Ευρύχωρες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 280 τ.μ. που καλύπτουν ολοκληρωμένα τις εκπαιδευτικές απαιτήσεις (βλ. gallery)
 • Πρακτική άσκηση σε πραγματικά περιστατικά (βλ. gallery)
 • Εποπτεία και ανάλυση περιστατικών από εξειδικευμένους διατροφολόγους
 • Άρτιος εργαστηριακός εξοπλισμός με διαγνωστικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας
 • Ενεργός συμμετοχή των εκπαιδευόμενων σε ανοικτές εκδηλώσεις (βλ. gallery)
 • Πρακτική συμμετοχή σε επιστημονικές δράσεις στην κοινότητα
 • Συμμετοχή σε συνέδρια επιστημονικής ευθύνης της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (βλ. gallery)
 • Άνετο parking για τα αυτοκίνητα των εκπαιδευόμενων και κοντινή απόσταση από το Μετρό (200 m)
 • Μοντέρνος αύλειος χώρος, ιδανικός για τις δημιουργικές ώρες των διαλλειμάτων.

Πλεονεκτήματα μετά την εκπαίδευση:

 • Αυτόματη εγγραφή στην επιστημονική κοινότητα Παιδοδιατροφολόγων της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας
 • Δωρεάν παροχή 24σέλιδων εργαλείων παιδικής διατροφής (μυστικά διατροφής για παιδιά) και Ημερολογίων Καταγραφής Γευμάτων για ιδιωτική χρήση (βλ. gallery)
 • Δωρεάν παροχή ενημερωτικού υλικού της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (Εγχειρίδιο διαβήτη, Καταρρίπτοντας 10 κοινούς διατροφικούς μύθους κλπ.) (βλ. gallery)
 • Δυνατότητα λειτουργίας πλήρους εξοπλισμένης πολυδύναμης επιστημονικής μονάδας στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.Δ.Ε. για ιδιωτική επαγγελματική δραστηριότητα
 • Παροχή δυνατοτήτων αρθρογραφίας και δημοσιεύσεων σε έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά) υψηλής πανελλαδικής κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ