Ειδήσεις

DYO FORUM 2016 | Η Συνάντηση των Επιστημόνων Τα νέα της Διατροφής

Οι 14 επιστημονικές εταιρείες που συμμετέχουν και διοργανώνουν ημερίδες στο DYO Forum, συνεχώς εμπλουτίζουν το πρόγραμμα τους με ομιλητές υψηλού επιπέδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 
Ενδεικτικά αναφέρουμε:

  • Στην ημερίδα της Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδας, θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, ο Dr. André Debruyne, President European Federation Sports Medicine Associations, ο Καθηγητής Ιατρικής στο Α.Π.Θ. Κωνσταντίνος Νάτσης, Πρόεδρος της ΑΕΑ και ο Κύριος Παντελής Νικολάου ορθοπαιδικός. 
  • Στην ημερίδα της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, συναντάμε, τον Καθηγητή Alexander Mundinger και την Επίκουρη Καθηγήτρια Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών Λυδία Ιωαννίδου – Μουζάκα, Πρόεδρο της ΕΕΜ και άλλους εκλεκτούς ομιλητές. 
  • Στην ημερίδα της Α’ παιδιατρικής κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών το κοινό θα ενημερωθεί και από τον Καθηγητή Παιδιατρικής Γεώργιο Χρούσο διευθυντή της Α’ παιδιατρικής κλινικής , την Καθηγήτρια Παιδιατρικής Βασιλική Γέμου και τον Επίκουρο Καθηγητή Παιδιατρικής Αθανάσιο Μίχο.
  • Στην ημερίδα της Ελληνικής Μαιευτικής & Γυναικολογικής Εταιρείας στο βήμα θα ανέβουν καταξιωμένοι ομιλητές όπως ο Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Δημήτριος Λουτράδης, Πρόεδρος της ΕΜΓΕ, ο Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Βασίλειος Ταρλατζής και ο Επίκουρος Καθηγητής Μαιευτικής και Γυναικολογίας Νίκος Βραχνής.

Τo DYO Forum θα πραγματοποιηθεί στις 16 – 17 Απριλίου στο Metropolitan Expo. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη τόσο για τους επαγγελματίες υγείας όσο και για το κοινό.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία