Ειδήσεις

Διαγωνισμός logodiatrofis.gr με δώρο 5 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2016 Διαγωνισμοί

Ξεκίνησε ο διαγωνισμός logodiatrofis.gr με δώρο 5 ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2016!

 

Μπες στη κλήρωση του μεγάλου Διαγωνισμού του Logodiatrofis.gr για να είσαι ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσουν από ένα ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2016: Για μέρες... γεμάτες Υγεία & Ευεξία!

Για να συμμετάσχεις στο διαγωνισμό:

  1. Κάντε LIKE (Μου αρέσει) στη σελίδα του Logodiatrofis.gr στο Facebook.
  2. Κάντε "LIKE & SHARE" (Μου αρέσει & Κοινοποίηση) στο προφίλ σας στο Facebook, τη φωτογραφία που θα βρειτε ΕΔΩ!


Δείτε αναλυτικά του όρους του διαγωνισμού ΕΔΩ!

 

Πληροφορίες για το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ 2016

Το ημερολόγιο που όλοι αγαπήσαμε βρίσκεται και φέτος κοντά σας με στόχο να σας παρασύρει στην υγιεινή διατροφή όλο τον χρόνο. Το «Ημερολόγιο 2016: Για μέρες... γεμάτες Υγεία & Ευεξία»  θα βρίσκεται σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία.

Το «Ημερολόγιο 2016: Για μέρες... γεμάτες Υγεία & Ευεξία» της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, περιλαμβάνει οδηγίες σωστής διατροφής, πρόσφατα επιστημονικά ευρήματα και μια σειρά από πολύτιμες πληροφορίες για την αποτελεσματική ρύθμιση του σωματικού σας βάρους.

Αποτελεί συνέχεια των αντίστοιχων και πολύ επιτυχημένων εκδόσεων των τριών τελευταίων χρόνων και επιπλέον είναι ένας ιδιαίτερα χρήσιμος οδηγός για τη μέγιστη προστασία της υγείας σας!

Οι καθημερινές διατροφικές συμβουλές του ημερολογίου θα σας μυήσουν στα μυστικά της ισορροπημένης διατροφής, ώστε να έχετε καλύτερη ποιότητα ζωής για μια νέα χρονιά γεμάτη ευεξία. Επιπλέον, ο κάτοχος του «Ημερολόγιο 2016: Για μέρες... γεμάτες Υγεία & Ευεξία» θα τύχει μίας παροχής έκπληξη από το Δικτύο Διαιτολογικών Μονάδων ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Βελτιώστε τη διατροφή σας μέρα με τη μέρα και γεμίστε υγεία και ευεξία!

Για παραγγελίες στείλτε mail στο info@logodiatrofis.gr ή καλέστε στο 2103647517.

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία