Ειδήσεις

Cyber Week... ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Τα νέα της Διατροφής

Η 'Cyber Week 2017' δε θα μπορούσε να λείπει από το Logodiatrofis.gr

Υποδεχόμαστε και εμείς την 'Cyber Week 2017' και σας κάνουμε *ΕΚΠΤΩΣΗ 50% σε όλες τις Online Παραγγελίες ΒΙΒΛΙΩΝ-ΕΚΔΟΣΕΩΝ στο www.logodiatrofis.gr.

Πραγματοποιήστε την παραγγελία σας οποιουδήποτε από τα 42 βιβλία του Logodiatrofis.gr επιθυμείτε από ΕΔΩ και προσθέστε στα σχόλια της παραγγελίας το "Cyber Week 2017".

Για παραγγελίες ΑΝΩ ΤΩΝ 30€ σας κάνουμε ΔΩΡΟ και τα Έξοδα Αποστολής!

*Η προσφορά ισχύει για Online παραγγελίες αποκλειστικά στο www.logodiatrofis.gr και ΜΟΝΟ για το διάστημα: Παρασκευή (1 Δεκεμβρίου 2017, 12:01π.μ.) έως Πέμπτη ( 7 Δεκεμβρίου 2017, 11:59μ.μ.) και εντός Ελλάδας. Σε περίπτωση άλλης ενεργής προσφοράς, για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα ισχύει η 'Cyber Week... ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ' προσφορά.

___________________________________________________________________

ΠΡΟΣΦΟΡΑ "NUTRIMMUNE Cyber Week" με Έκπτωση 50% στα βιβλία και στις Διαγνωστικές Υπηρεσίες!

Μάθετε περισσότερα στο dGrigorakis.gr

INFO BOX

Η CYBER WEEK (Εβδομάδα Ηλεκτρονικού Εμπορίου) 2017, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και φέτος θα διαρκέσει από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου έως την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου.

Δείτε επίσης

Η Εταιρεία Colgate - Palmolive στο Active Kids Summer Camp 2018

Η Εταιρεία Colgate - Palmolive στο Active Kids Summer Camp 2018

Η Colgate με τη συμμετοχή της στο Active Kids Summer Camp 2018, έμαθε στα παιδιά πώς να βουρτσίζουν σωστά τα δόντια τους και  τους μοίρασε δώρα ύστερα από  ένα ειδικά διαμορφωμένο στίβο μάχης, το παιδικό survivor.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία