Στο Etv και στην εκπομπή “ΑννίταGR” με την Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεσμένος ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD Δημήτρης Γρηγοράκης
Αναφέρθηκε στα διατροφικά σκάνδαλα και τις τροφές “δηλητήριο” που απειλούν την υγεία των ανυποψίαστων καταναλωτών.
Δείτε το απόσπασμα
Επικίνδυνες τροφές στο πιάτο μας…
- Hot Dog
- Πατατάκια
- Τηγανιτές Πατάτες από επανειλημμένως τηγανισμένα λάδια
- Νερό που προέρχεται από διαβρωμένους σωλήνες
- Αλλαντικά
- Αλμυρά σνακ
- Σφολιατοειδή – λευκά άλευρα
- Προϊόντα που περιέχουν τρανς λιπαρά
- Μπριζόλα στα κάρβουνα: Καρκινογόνα όσα 600 τσιγάρα
- Φρούτα & λαχανικά με φυτοφάρμακα (μη εποχιακά)
Ειδήσεις που μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν:
- Σαλμονέλα σε διάφορα τρόφιμα
- Μεταλλαγμένα κοτόπουλα
- Κοτόπουλα & αυγά με σαλμονέλα
- «Τρελές» αγελάδες