Logodiatrofis.gr
CRASH TEST στις δίαιτες

Επικίνδυνες τροφές στο πιάτο μας!

Στο Etv και στην εκπομπή “ΑννίταGR” με την Αννίτα Πάνια βρέθηκε καλεσμένος ο Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος PhD Δημήτρης Γρηγοράκης

Αναφέρθηκε στα διατροφικά σκάνδαλα και τις τροφές “δηλητήριο” που απειλούν την υγεία των ανυποψίαστων καταναλωτών.

Δείτε το απόσπασμα

Επικίνδυνες τροφές στο πιάτο μας…

  • Hot Dog
  • Πατατάκια
  • Τηγανιτές Πατάτες από επανειλημμένως τηγανισμένα λάδια
  • Νερό που προέρχεται από διαβρωμένους σωλήνες
  • Αλλαντικά
  • Αλμυρά σνακ
  • Σφολιατοειδή – λευκά άλευρα
  • Προϊόντα που περιέχουν τρανς λιπαρά
  • Μπριζόλα στα κάρβουνα: Καρκινογόνα όσα 600 τσιγάρα
  • Φρούτα & λαχανικά με φυτοφάρμακα (μη εποχιακά)

 

Ειδήσεις που μας έχουν απασχολήσει στο παρελθόν:

  • Σαλμονέλα σε διάφορα τρόφιμα
  • Μεταλλαγμένα κοτόπουλα
  • Κοτόπουλα & αυγά με σαλμονέλα
  • «Τρελές» αγελάδες

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ