Ειδήσεις

Collagen Pro-Active | Το προϊόν φαινόμενο Τα νέα της Διατροφής

Η Collagen Power συμμετέχει στην έκθεση "Hellas PHARM" με το προϊόν φαινόμενο Collagen Pro-active.

Η Collagen Power  συμμετέχει στην έκθεση Hellas PHARM, 2 και 3 Απριλίου, στο Helexpo Maroussi, υπό την αιγίδα του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αθηνών. Με επικεφαλή τον πρόεδρο της Ένωσης Ευρωπαίων Φαρμακοποιών Jan Smits και αρκετούς ακόμα εκπροσώπους του κλάδου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις στο χώρο του φαρμάκου και της φαρμακευτικής αγοράς, όπως διαμορφώνονται στο ευρύτερο ευρωπαϊκό περιβάλλον.

Το Collagen Pro-active , το προϊόν φαινόμενο όπως το αποκαλούν φαρμακοποιοί αλλά και κόσμος που το χρησιμοποιεί, δε θα μπορούσε να λείπει από ένα τόσο σημαντικό γεγονός. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν τη μοναδική σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου, αλλά και να βιώσουν την θετική επίδραση που έχει στον οργανισμό.

Το κολλαγόνο, λόγω του ότι είναι η βασική πρωτεΐνη σε αρθρώσεις και δέρμα, ανακουφίζει άμεσα από αρθριτικούς πόνους και ταυτόχρονα χαρίζει λάμψη και φρεσκάδα στην επιδερμίδα. Για το λόγο αυτό, το εμπιστεύονται και το χρησιμοποιούν φανατικά, χρόνια τώρα, οι Έλληνες καταναλωτές.

Όραμα της εταιρείας Collagen Power είναι να βελτιώνει διαρκώς την ποιότητα ζωής, άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα, αποτελεσματικά και σωστά, από σήμερα και για πάντα. Γιατί όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής, σε ουσιαστική εσωτερική και εξωτερική υγεία και ευεξία.

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία