Τσηζκέικ Γλυκά

Αν αναζητάτε ένα εύγεστο και δροσερό επιδόρπιο!

Εκτέλεση:

  • Για τη βάση του μπισκότου: θρυμματίζετε τα Μπισκότα, λιώνετε τη μαργαρίνη και αναμειγνύετε . Αδειάζετε το Μπισκότο σε μια φόρμα (Νο 26) και στρώνετε ομοιόμορφα, πιέζοντας με ένα κουτάλι
  • Διαλύετε το Ζελέ Ανανά Light ΓΙΩΤΗΣ σε 300ml (1 ½ φλιτζ. τσαγιού) βραστό νερό και το αφήνετε να κρυώσει (όχι να πήξει)
  • Παρασκευάζετε τη Sweet and Balance ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΒΑΝΙΛΙΑ ΜΕ ΓΛΥΚΑΝΤΙΚΑ ΓΙΩΤΗΣ (βλ. συσκευασία)
  • Προσθέτετε το τυρί κρέμα και το κρύο ζελέ στην κρέμα και χτυπάτε για ακόμα 1 λεπτό στο μίξερ, μέχρι η κρέμα να γίνει λεία
  • Απλώνετε το μίγμα πάνω στη βάση του μπισκότου και το βάζετε στο ψυγείο • Διαλύετε το Κορν φλάουρ σε λίγο χυμό βύσσινο από την κονσέρβα και το προσθέτετε σε κατσαρόλα μαζί με την υπόλοιπη κονσέρβα.
  • Βράζετε για 2-3 λεπτά • Μόλις κρυώσει απλώνετε το Βύσσινο στην κρέμα και βάζετε το τσηζκέικ για 2 –3 ώρες στο ψυγείο.

Διαθρεπτικά Στοιχεία Ανά Μερίδα 105 γρ.
Ενέργεια 172 kcal
Πρωτεΐνες 4,7 g
Υδατάνθρακες 19,2g
Σάκχαρα 6,9g
Λιπαρά 8,3g
Κορεσμένα 4,3g
Εδώδιμες ίνες 2,3g
Νάτριο 0,05g


• Μερίδες ανά γλύκισμα: 16
• Βάρος μερίδας: 105 ΓΡ.

ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ: 1 ΙΣΟΔΥΝΑΝΟ ΑΜΥΛΟΥ, 1 ΙΣΟΔΥΜΑΝΟ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ, 1 ½ ΙΣΟΔΥΝΑΜΑ ΛΙΠΟΥΣ

Δείτε επίσης

Πανακότα φράουλα

Πανακότα φράουλα

Ελαφριά και νόστιμη συνταγή! Υλικά:  500ml (2 ½ φλιτζ. τσαγιού) ημιαποβουτυρωμένο Γάλα 1,5% λιπαρά  100γρ Φρέσκια Κρέμα Γάλακτος 35% λιπαρά!

Mπισκότα σε στρώμα λεμονιού

Mπισκότα σε στρώμα λεμονιού

Γλυκός «πειρασμός» που περιλαμβάνει τις διατροφικές ιδιότητες του λεμονιού! Χρόνος προετοιμασίας 25΄ Υλικά για 6 ατομικά μπολ 24 μπισκότα ΠΤΙ-ΜΠΕΡ!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία