Ειδήσεις

H Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος & η Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Υγείας συμμετέχει στο DYO Forum Τα νέα της Διατροφής

Δύο ακόμα μεγάλες Ελληνικές εταιρείες συμμετέχουν στο DYO FORUM

H Αθλητιατρική Εταιρεία Ελλάδος συμμετέχει, στο DYO Forum με μια ημερίδα στην οποία θα ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της πρόληψης, διάγνωσης, θεραπείας και αποκατάστασης.

Οι πλέον πρόσφατες τάσεις, καινοτομίες και πρακτικές, θα αναλυθούν από ειδικούς επιστήμονες:

Dr. André Debruyne, President European Federation Sports Medicine Associations, Νάτσης Κωνσταντίνος, Καθηγητής, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Πρόεδρος Αθλητιατρικής Εταιρείας Ελλάδος,Νικολάου Παντελής, Ορθοπαιδικός Χειρουργος, Αναστασόπουλος Νικόλαος, Επίκουρος Καθηγητής, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Τερζίδης Ιωάννης, Λέκτορας, Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Γιακουμάκης Σάββας, Ειδ. Ορθοπαιδικός Χειρουργός, Αποστολίδης Στυλιανός, Αναπληρωτής Καθηγητής, Γενικός Χειρουργός, Σοφίδης Γεώργιος, Ειδ. Καρδιολόγος, Σγάντζος Μάρκος, Φυσίατρος, Λυρτζής Χρήστος, Ορθοπαιδικός Χειρουργός.                               

Η Ελληνική Εταιρεία Καρδιαγγειακής Υγείας δηλώνει και αυτή παρών, στο DYO Forum, με σκοπό την ενημέρωση γύρω από τα καρδιαγγειακά νοσήματα και την πρόληψη αυτών.

Η σημερινή κατάσταση της χώρας μας φέρνει σε πρώτο πλάνο την πρόληψη και την κατατάσσει ως το βασικότερο βήμα της αντιμετώπισης των παθήσεων σε όλα τα επίπεδα της καρδιαγγειακής υγείας. Πρόκειται για μια ημερίδα στην οποία θα καλυφθούν σφαιρικά θέματα που αφορούν στρατηγικά συμπεράσματα για την πορεία των καρδιαγγειακών νοσημάτων στη χώρα μας.

Οι έγκριτοι επιστήμονες που θα αναλύσουν τα θέματα είναι: Ν.Β.Καρατζάς Kαρδιολόγος, Επίτιμος Διευθυντής Β΄ Καρδιολογικής Κλινικής, Α.Πιπιλής, Καρδιολόγος Διευθυντής, Α’ Καρδιολογικής Κλινικής, Μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου του Υγεία, Θ.Μουντοκαλάκη, Ομότιμη Καθηγήτρια Παθολογίας, Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Αθηνων, Γ.Στεργίου Καθηγητής Παθολογίας & Υπέρτασης, Η.Αβραμόπουλος Παθολόγος, Σ.Ευσταθίου, Παθολόγος.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.dyoforum.gr

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία