Τα ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά, που συχνά αναφέρονται ως υποκατάστατα ζάχαρης, κερδίζουν ολοένα έδαφος στις προτιμήσεις των καταναλωτών. Ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά Στη...
Το μαγείρεμα είναι πολύ σημαντικό στάδιο, γιατί καθορίζει την ασφάλεια των τροφίμων, αφού η θερμική επεξεργασία καταστρέφει τους μικροοργανισμούς. Για...
Αυτό ανακάλυψαν Αμερικανοί Τεχνολόγοι Τροφίμων μέλη της Αμερικανικής Φυτοπαθολογικής Εταιρείας, που παρουσίασαν πρόσφατα τα ευρήματά τους σε συνέδριο που διεξήχθη...