Ειδήσεις

Αντιστρέψτε την αυτοάνοση διαταραχή σας! Αυτοάνοσα

Θέλετε να μάθετε πώς θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά ένα αυτοάνοσο νόσημα;

Κάντε τώρα δύο απλά βήματα:

Βήμα 1

Αποκτήστε το ΝΕΟ βιβλίο «Αυτοάνοσα, Ανοσοποιητικό & Διατροφή», του Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου PhD, Δρ. Δημήτρη Γρηγοράκη. Είναι γραμμένο ειδικά για να σας βοηθήσει σχετικά με τη διατροφική διαχείριση του ανοσοποιητικού σας και την αποτελεσματική αντιμετώπιση των αυτοάνοσων διαταραχών. Βρείτε όλες τις απαντήσεις που χρειάζεστε καθώς και επιπλέον ειδικές διατροφικές συμβουλές για 21 ξεχωριστές αυτοάνοσες παθήσεις!


Βήμα 2

Κάντε σήμερα το ALPHA Test στη Διαιτολογική Μονάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, Κολωνακίου ή ηλεκτρονικά το e- ALPHA Test. Θα λάβετε εξατομικευμένες διατροφικές οδηγίες για το πρόβλημα σας! Το ALPHA Test ειδικεύεται στον εντοπισμό διατροφικών προβλημάτων και ανεπαρκειών. Προσδιορίζει μεταβολικές διαταραχές και προτείνει στρατηγικές λύσεις διατροφής.  

Δρ. Δημήτρης Γρηγοράκης, Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος ΒSc, MSc, PhD, Μετεκπαιδευθείς στις χρόνιες παθήσεις “BOSTON MEDICAL CENTRE” USA & Διδάκτωρ Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.

Δείτε επίσης

Η Βιταμίνη D στην πρόληψη των αυτοάνοσων νοσημάτων

Η Βιταμίνη D στην πρόληψη των αυτοάνοσων νοσημάτων

Η υπόθεση που έχει διατυπωθεί εδώ και πολλά χρόνια είναι ότι η διαθεσιμότητα της βιταμίνης D από το περιβάλλον, μέσω του φωτός του ήλιου ή μέσω των τροφίμων, αποτελεί έναν παράγοντα που επιφέρει άμεσες επιπτώσεις στην επικράτηση των αυτοάνοσων ασθενειών. !

Σκληρόδερμα και Διατροφή

Σκληρόδερμα και Διατροφή

Το σκληρόδερμα είναι μία από τις δεκάδες αυτοάνοσες διαταραχές... Γνωρίζετε ότι (όπως και οι υπόλοιπες) χρήζει ειδικής διατροφικής φροντίδας; Ενημερωθείτε για τα διατροφικά μέτρα που πρέπει να λάβετε!!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία