Ειδήσεις

5 χρόνια «Γειτονιά Αλληλεγγύης» για χιλιάδες μικρούς μαθητές με τη στήριξη της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS Τα νέα της Διατροφής

Πέντε χρόνια συμπληρώνει φέτος το πρόγραμμα Γειτονιά Αλληλεγγύης της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS, στηρίζοντας, και με την εθελοντική προσφορά των εργαζομένων της, οικογένειες σε περιοχές οι οποίες γειτνιάζουν με τα εργοστάσια και τις αποθήκες της.

Μέσα στο διάστημα αυτό περισσότεροι από 18.000 μαθητές σε 25 Δημοτικά Σχολεία στο Ρέντη, το Φάληρο, το Σχηματάρι και τη Γαστούνη έχουν λάβει σχολικά είδη Unicef, ως ένα συμβολικό αλλά και πολύτιμο ταυτόχρονα βοήθημα, ειδικά σε μια εποχή που οι γενικότερες ανάγκες της ελληνικής οικογένειας έχουν αυξηθεί κατακόρυφα. Με την επιλογή των ειδών της UNICEF, η Unilever στηρίζει, παράλληλα με τις τοπικές κοινωνίες, και το σπουδαίο έργο της παγκόσμιας οργάνωσης.

Επιπλέον, σε περισσότερα από 60 σχολεία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, η EΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια προϊόντα της (Xλωρίνη® Klinex, Καθαριστικά πατώματος Klinex, κρεμοσάπουνα Dove), για να καλύψει τις ανάγκες καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για τους πρώτες μήνες λειτουργίας.

«Δεν είμαστε μόνο υπερήφανοι αλλά και χαρούμενοι που, μέσα από μια τόσο ουσιαστική δράση εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, όπως η «Γειτονιά Αλληλεγγύης», καταφέραμε να προσφέρουμε ένα χαμόγελο και μια μικρή ανακούφιση σε οικογένειες για τις οποίες η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά μια ακόμη σημαντική οικονομική επιβάρυνση», δήλωσε η Διευθύντρια Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS κα Μίνα Βαλαβάνη και πρόσθεσε, «Δυο πράγματα με έχουν συγκινήσει ιδιαίτερα αυτά τα 5 χρόνια του προγράμματος: η αναγνώριση της συμβολικής αυτής πράξης μας από γονείς και δασκάλους, καθώς και η ανταπόκριση των δεκάδων εθελοντών εργαζομένων μας, χωρίς τους οποίους η υλοποίησή της δεν θα ήταν εφικτή».

Η «Γειτονιά Αλληλεγγύης» είναι ένα πολυεπίπεδο πρόγραμμα υποστήριξης τοπικών κοινωνιών, που εντάσσεται στο Σχέδιο Δράσης της Unilever για την Αειφορία και διοργανώνει σε όλη την Ελλάδα ποικίλες δραστηριότητες που προωθούν την υγεία, την ευεξία και - με την ευρύτερη έννοια - το ευ ζην.

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία