Ειδήσεις

5 ΝΕΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ SWEET & BALANCE ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΩΤΗΣ Τα νέα της Διατροφής

SWEET & BALANCE ΑΠΟ ΤΗ ΓΙΩΤΗΣ | Η απόλαυση… πολλαπλασιάζεται!

 

 

Οι αγαπημένες και βραβευμένες1 Σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ – Γάλακτος και Bitter – αποκτούν «εκλεκτή συντροφιά» με 5 νέες, υπέροχες γεύσεις για ακόμη περισσότερη απόλαυση χωρίς ενοχές!

Τα νέα μέλη της οικογένειας Sweet & Balance ΓΙΩΤΗΣ είναι:

  • Σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλα (πλάκα 100γρ.)
  • Σοκολάτα bitter με γέμιση πορτοκάλι (μικρή πλάκα 40γρ.)
  • Σοκολάτα γάλακτος με γέμιση πραλίνα (μικρή πλάκα 40γρ.)
  • Σοκολάτα γάλακτος με γέμιση cappuccino (μικρή πλάκα 40γρ.)
  • Σοκολάτα γάλακτος με γέμιση φράουλα (μικρή πλάκα 40γρ.)

Πρόκειται για τις νέες σοκολάτες της καινοτόμου σειράς Sweet & Balance, με απίθανη γεύση, με αμύγδαλα ή γέμιση, για όποιον θέλει να έχει ένα τέλειο, γλυκό σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας …χωρίς ενοχές! 

Οι νέες Σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ, όπως και όλα τα προϊόντα της σειράς, δεν περιέχουν ζάχαρη, αλλά γλυκαντικό φυσικής προέλευσης από εκχύλισμα του φυτού Stevia, έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, περιορισμένες θερμίδες και περιορισμένα λιπαρά.  

Αποτελούν ιδανική λύση για εκείνους που προσέχουν τη διατροφή τους, αλλά θέλουν να απολαμβάνουν την πλούσια γεύση της σοκολάτας χωρίς ενοχές, στο πλαίσιο πάντα ενός ισορροπημένου διαιτολογίου.

Σοκολάτες Sweet & Balance της ΓΙΩΤΗΣ γι’ αυτούς που ζουν χωρίς ζάχαρη αλλά δεν ζουν χωρίς γλυκό!


1 Οι σοκολάτες Sweet & Balance bitter και γάλακτος βραβεύτηκαν το 2015 με το βραβείο Ανώτερης Γεύσης από τον παγκοσμίως αναγνωρισμένο οργανισμό  International Taste & Quality Institute Awards – iΤQi.  Ο οργανισμός αυτός είναι o κορυφαίος ανεξάρτητος οργανισμός ευρωπαίων σεφ και γευσιγνωστών, με κύριο αντικείμενο την αξιολόγηση, επιβράβευση και προβολή τροφίμων και ποτών εξαιρετικής γεύσης και ποιότητας.

Δείτε επίσης

Διαβίβαση της καταγγελίας μας σχετικά με τη διαδικτυακή απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος

Διαβίβαση της καταγγελίας μας σχετικά με τη διαδικτυακή απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος

Μετά τη μήνυση που υπέβαλλε ο κ.Γρηγοράκης σε συνεργασία με τη δικηγόρο κα. Μαρία Ζιαζιά, πραγματοποιήθηκε και διαβίβαση της ανακοίνωσης στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία