Ειδήσεις

Ειδικές Εκδόσεις Εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

1) Εγχειρίδιο «Βελτιώνω τη διατροφή μου» Το έντυπο «Βελτιώνω τη διατροφή μου» αποτελεί το κύριο μέσο της ομώνυμης εκστρατείας της Επιστημονικής μας Ομάδας, αλλά και της συμβουλευτικής υποστήριξης σε ενήλικες που διεξάγεται στις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με στόχο την εκπαίδευση του κοινού στις βασικές αρχές της ισορροπημένης διατροφής. Παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες των Διαιτολογικών Μονάδων ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

velitono

2) Εγχειρίδιο «Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων» Το έντυπο «Ημερολόγιο Καταγραφής Γευμάτων» αποτελεί κεντρικό εργαλείο της διαιτολογικής φροντίδας, που λαμβάνει χώρα στις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Συμβάλλει καθοριστικά στην εκτίμηση της διατροφικής κατάστασης του κοινού και στην αξιολόγηση της εφαρμογής των διαιτολογίων. Παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πελάτες των Διαιτολογικών Μονάδων ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

 

imerologio katagrafis

3) Εγχειρίδιο «Διατροφή στην Πολλαπλή Σκλήρυνση» Το εγχειρίδιο «Διατροφή στην Πολλαπλή Σκλήρυνση» παραθέτει συνοπτικές διατροφικές οδηγίες με στόχο την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, τη βελτίωση των συμπτωμάτων της και της ποιότητας ζωής των ασθενών. Παρέχεται δωρεάν σε όλους τους πάσχοντες από Σκλήρυνση κατά Πλάκας που επισκέπτονται τις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

 

polapli sklirinsi

4) Εγχειρίδιο «Μυστικά διατροφής για παιδιά» Το έντυπο «Μυστικά διατροφής για παιδιά» αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά ενημερωτικό εγχειρίδιο της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ - ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Το εγχειρίδιο «Μυστικά διατροφής για παιδιά» αποτελεί έναν πολύτιμο οδηγό παιδικής διατροφής και παρέχεται δωρεάν από όλες τις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Οι ειδικές εκδόσεις της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ παρέχονται εντελώς δωρεάν σε όλους τους πελάτες των Διαιτολογικών μας Μονάδων, στα πλαίσια της παρεχόμενης υπεύθυνης Διαιτολογικής Υποστήριξης.

 

mistika diatrofis

 

5)Ανανεωμένο εγχειρίδιο «Διατροφή στην Πολλαπλή Σκλήρυνση»

Το ανανεωμένο εγχειρίδιο «Διατροφή στην Πολλαπλή Σκλήρυνση» παρέχει σημαντικές διατροφικές πληροφορίες με στόχο την αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, τη βελτίωση των συμπτωμάτων της και της ποιότητας ζωής των πασχόντων. Βασίζεται στο βιβλίο του Κλινικού Διαιτολόγου – Διατροφολόγου - MSc κ. Δημήτρη Γρηγοράκη «Διατροφή & Σκλήρυνση κατά Πλάκας (M.S.)» - ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις (Αθήνα 2008) και περιλαμβάνει τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα που αφορούν στην προστασία του ανοσοποιητικού συστήματος, όπως επίσης και στην ευρύτερη διατροφική διαχείριση της νόσου. Διατίθεται δωρεάν από όλες τις Διαιτολογικές Μονάδες ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, σε όλους τους ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, τους συγγενείς τους, αλλά και σε άτομα που ενδιαφέρονται να ενισχύσουν αποτελεσματικά τις ανοσοποιητικές τους λειτουργίες!

Μόλις κυκλοφόρησε!!!

S.K.P. NEW 400

 

Τιμή (με Φ.Π.Α.): 25,00 ΕΥΡΩ

Φόρμα Παραγγελίας

 

 

 

Δείτε επίσης

Special Edition MAGAZINE «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

Special Edition MAGAZINE «ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ»

Λόγω... διατροφής: Περί... (οδικό) διατροφής & υγείας! Μετά από συνεχή παρουσία στον έντυπο τύπο, σε εφημερίδες και περιοδικά με μόνιμες!

Βιβλία

Βιβλία

 Δείτε παρακάτω όλα τα βιβλία της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Αυτοάνοσα, ανοσοποιητικό και διατροφή Συνεχείς επιστημονικές ανακαλύψεις επιβεβαιώνουν!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Απίσχνανσις- Λόγω... διατροφής

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Απίσχνανσις- Λόγω... διατροφής

Διανθισμένη με επίκαιρα διαιτολογικά άρθρα, ειδήσεις και σχόλια, συμμετέχει ενεργά στο Ελληνικό διατροφικό γίγνεσθαι. Επιπλέον περιλαμβάνει ρεπορτάζ από τις ευρύτερες!

Επετειακές εκδόσεις

Επετειακές εκδόσεις

1) Εγχειρίδιο «Συνεργαζόμαστε για ένα ασφαλές περιβάλλον» Το έντυπο «Συνεργαζόμαστε για ένα ασφαλές περιβάλλον» περιλαμβάνει οδηγίες για το κοινό με!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία