Ειδήσεις

360 tips διατροφής για γυναίκες! ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Tips διατροφής για γυναίκες

Καυτά ερωτήματα όπως:

  • Υπάρχουν τροφές που βοηθούν στην αντιμετώπιση
  • της κυτταρίτιδας;
  • Πώς θα βελτιωθεί ο μεταβολισμός μου;
  • Γιατί είναι σημαντικά τα ω-3 λιπαρά στην εγκυμο-
  • σύνη;
  • Ο καφές προστατεύει την υγεία;
  • Αντιμετωπίζονται οι αλλεργίες μέσω της διατροφής;
  • Η υγιεινή διατροφή κοστίζει ακριβά;

Οι διατροφικές πληροφορίες που αφορούν τις ιδιαιτερότητες του γυναικείου κύκλου της ζωής θα μπορούσαν να αποτελούν μια ολόκληρη και αυτόνομη επιστήμη. Οι διατροφικές απαιτήσεις και ιδιαιτερότητες μεταβάλλονται με την πάροδο της ηλικίας, με αποτέλεσμα να επιφέρονται σημαντικές αλλαγές στις ενεργειακές αλλά και στις θρεπτικές απαιτήσεις της γυναίκας. Το φαινόμενο αυτό συνδέεται και με διάφορες καταστάσεις που συνδέονται με τον γυναικείο κύκλο ζωής: εμμηναρχή εγκυμοσύνη, θηλασμός, κλιμακτήριος, εμμηνόπαυση κ.ά.

Τα ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη γυναίκα και μπορούν να έχουν ως αφετηρία τη σωστή διατροφική συμπεριφορά είναι πολλά. Σαφώς και οι θρεπτικές της απαιτήσεις στα διάφορα στάδια της ζωής της είναι ένα μείζον θέμα. Πέρα όμως από αυτό ζητούμενα όπως η αντιμετώπιση της σιδηροπενικής αναιμίας, της οστεοπόρωσης, της βουλιμίας, της ανορεξίας και της παχυσαρκίας είναι μερικά από τα «καυτά» θέματα της προσοχής των γυναικών.

Υπάρχουν όμως και περισσότερο αισθητικά ερωτήματα, όπως πώς θα επιτύχει καλύτερο μαύρισμα το καλοκαίρι, ποια είναι η χρησιμότητα της κάθε τροφής στη διαμόρφωση της υγείας και της ομορφιάς, πώς θα παρατείνει τη γήρανση και θα φαίνεται περισσότερο νέα κ.ά. Ασφάλεια τροφίμων, υγιεινή μαγειρική, σωστή καταναλωτική συμπεριφορά αναφορικά με την αποφυγή άσκοπης αγοράς θερμιδογόνων και παχυντικών τροφίμων είναι μερικά από τα έτερα αναρίθμητα ζητήματα για τα οποία αναζητά απαντήσεις.

Όπως είναι φανερό τα θέματα διατροφής που απασχολούν τη σημερινή γυναίκα είναι πολλά και σημαντικά. Προς την κατεύθυνση αυτή το εγχειρίδιό «Tips διατροφής για γυναίκες», φιλοδοξεί να απαντήσει στα περισσότερα ερωτήματα της σύγχρονης γυναίκας και να της προσδώσει έγκυρες διατροφικές κατευθύνσεις. Tο βιβλίο αυτό θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις για μία έγκυρη και σωστή πληροφόρηση στα θέματα διατροφής και υγείας που απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες.

 

 360 tips διατροφής για άντρες!

 

Για να το ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΤΕ συμπληρώστε τη Φόρμα Παραγγελίας που θα βρείτε ΕΔΩ!

 

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά.!

Διήμερη εκδήλωση 'Στα μονοπάτια της ελιάς'

Διήμερη εκδήλωση 'Στα μονοπάτια της ελιάς'

Ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων σας καλούν να γιορτάσουμε και να δοξάσουμε μαζί, το ευλογημένο προϊό του τόπου μας, ΤΟ ΛΑΔΙ.!

Προετοιμασίες της  Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 11η συνεχή χρονιά

Προετοιμασίες της Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 11η συνεχή χρονιά

Και φέτος η  Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο στο Κολωνάκι από το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017 διοργανώνοντας, για 11η συνεχή χρονιά, μία ξεχωριστή ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία