Ειδήσεις

2ο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Δεξιοτήτων Ζωής από το Believe in You Τα νέα της Διατροφής

Μετά την επιτυχία του πρώτου προγράμματος που ξεκίνησε την 1η Οκτώβρη, το Believe in You επιστρέφει με νέο πρόγραμμα εκπαίδευσης δεξιοτήτων ζωής που θα ξεκινήσει την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου.

Το πρόγραμμα θα διαρκέσει τρεις μήνες και οι συμμετέχοντες θα εμβαθύνουν σε βασικά life skills, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης και προσωπικής καθοδήγησης.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατακτήσουν αυτές τις ικανότητες, να τις κάνουν δικές τους και να μπορούν να τις χρησιμοποιήσουν στη ζωή τους είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά!

Μεθοδολογία εκπαιδευτικού προγράμματος:

  • παρουσίαση θεωρίας με Powerpoint
  • τεστ αυτογνωσίας
  • βιωματικές ασκήσεις και homework
  • τεχνικές NLP (νευρογλωσσικού προγραμματισμού)
  • ομαδικές εργασίες
  • group coaching
  • και φυσικά πρακτική εξάσκηση!

Εισηγήτρια του προγράμματος θα είναι η κα Εύη Ξυραφά, σύμβουλος προσωπικής ανάπτυξης και εκπαιδεύτρια ανθρώπινου δυναμικού σε θέματα HR και επικοινωνίας.(Δείτε το πλήρες βιογραφικό εδώ).

Κερδίστε 20% έκπτωση στο πρόγραμμα, δηλώνοντας συμμετοχή μέχρι τις 20 Νοεμβρίου!

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.flowmagazine.gr/believeinyoulst

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία