Logodiatrofis.gr
Τα νεα της Διατροφης

Απονομή Πιστοποιητικών ΕΚΠΑ για το Πρόγραμμα «Στρατηγικές Πρόληψης της Παιδικής Παχυσαρκίας»

Τα πρώτα πιστοποιητικά επιμόρφωσης για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Στρατηγικές Πρόληψης της Παιδικής Παχυσαρκίας» του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ήδη απονεμήθηκαν στους εκπαιδευόμενους που συμμετέχουν ταυτόχρονα και στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή “Master Nutrionist in Pediatric Nutrition”.

Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η άριστη συνεργασία της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας με το ΚΕΔΙΒΙΜ του ΕΚΠΑ αναφορικά με το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Στρατηγικές Πρόληψης της Παιδικής Παχυσαρκίας».

Η εν λόγω συνεργασία, προβλέπει τη συμμετοχή της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας στην υλοποίηση του παραπάνω εκπαιδευτικού προγράμματος μέσω της πραγματοποίησης εργαστηριακών ασκήσεων και πρακτικής άσκησης – αξιοποιώντας τις υποδομές και τον εξοπλισμό της- από τους εκπαιδευομένους με δια ζώσης παρακολούθηση.

Η συμφωνία συνεργασίας παρέχει μεταξύ άλλων, δυνατότητες πρακτικής άσκησης, εργαστηρίων και εποπτείας εκπαιδευομένων στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα επιμόρφωσης του ΚΕΔΙΒΙΜ – ΕΚΠΑ με τίτλο: Στρατηγικές Πρόληψης και Διαχείρισης της Παιδικής Παχυσαρκίας (Μικτό), στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας στην Ελλάδα.

Παράλληλα, επωφελούνται και οι εκπαιδευόμενοι του προγράμματος Επιμόρφωσης στην Παιδιατρική Διατροφή “Master Nutrionist in Pediatric Nutrition” στους οποίους παρέχεται η δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα εκπαιδευτικό διαδικτυακό πρόγραμμα το οποίο φέρει την επιστημονική σφραγίδα του ΕΚΠΑ.

stratigikes prolipsis ekpa 2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ