Ειδήσεις

Πλήθος κόσμου στην παρουσίαση του βιβλίου «Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!», στην Πάτρα. ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του Ξενοδοχείου PATRAS PALLAS, οι ομιλητές κ.κ. Διονύσης Λειμονής, Συγγραφέας-Εκπαιδευτικός και Ανδρέας Πέτρου, Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων Ιολογικού Εργαστηρίου Κέντρο Αιμοδοσίας Ρίον Πάτρας, αναφέρθηκαν στο περιεχόμενο και τη φιλοσοφία του βιβλίου με άκρως κολακευτικά σχόλια.

Την εκδήλωση συντόνισε ο γνωστός δημοσιογράφος κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν η κα Ελλη Τζόλα Σερέτη, Πρόεδρος Συλλόγου Πάτρας Προστασίας του Αγέννητου Παιδιού και η κα Εφη Αναλυτή Πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών.

Στη λήξη της εκδήλωσης ο κ. Δημήτρης Γρηγοράκης, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος υπέγραψε όλα τα βιβλία που διατέθηκαν στο κοινό. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων από την πώληση του βιβλίου διατέθηκαν στο Σύλλογο Προστασίας του Αγέννητου Παιδιού Πάτρας.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΤΡΑ

 

Δείτε επίσης

Προετοιμασίες της  Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 11η συνεχή χρονιά

Προετοιμασίες της Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 11η συνεχή χρονιά

Και φέτος η  Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο στο Κολωνάκι από το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017 διοργανώνοντας, για 11η συνεχή χρονιά, μία ξεχωριστή ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία