Ειδήσεις

Περισσότερες από 4.000 ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ από τη NOVARTIS HELLAS σε Λαμία, Κοζάνη και Ηρά Τα νέα της Διατροφής

Υπολογίζεται ότι το 1/3 των όσων προσήλθαν για εξετάσεις δεν είχαν πρόσβαση σε Novartis Hellasκυρίως λόγω της οικονομικής κρίσης. Στις περιπτώσεις που κρίθηκε σκόπιμο, το ιατρικό προσωπικό συνέστησε στους εξεταζόμενους να επισκεφθούν τον προσωπικό τους γιατρό.

Novartis Hellas

  • Αρτηριακή Πίεση
  • Οφθαλμολογικός έλεγχος
  • Σπιρομέτρηση
  • Γλυκοζυλιωμένη Αιμοσφαιρίνη

Το καινοτόμο πρόγραμμα της Novartis Hellas «Μετρήσεις Ζωής» δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιηθούν δωρεάν 16.000 εξετάσεις σε 7 πόλεις της Ελλάδας. Στοχεύει στην ευαισθητοποίηση του κοινού σε θέματα πρόληψης και τακτικής διεξαγωγής διαγνωστικών εξετάσεων, προσφέροντας δωρεάν ελέγχους στους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες πρόσβασης στο σύστημα υγείας.

Το πρόγραμμα βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη από τα τέλη Σεπτεμβρίου και Novartis Hellasμε τους ακόλουθους σταθμούς:

  • 3-4 Νοεμβρίου 2015, Πύργος - Αίθουσα Αποστολικής Διακονίας (έναντι Ι.Ν Αγ. Νικολάου)
  • 9-10 Νοεμβρίου 2015, Σέρρες - Κτήριο Διοικητηρίου, Κ. Καραμανλή 36
  • 2-4 Δεκεμβρίου 2015, Αθήνα - 1ο Δημοτικό Ιατρείο Αθηναίων, Σόλωνος 78
  • 8-9 Δεκεμβρίου 2015, Αιγάλεω - Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο Γιάννης Ρίτσος

Οι «Μετρήσεις Ζωής» τελούν υπό την αιγίδα του ΚΕΕΛΠΝΟ και πραγματοποιούνται με τη συνδρομή των Δήμων Αθηναίων, Αιγάλεω, Κοζάνης, Σερρών, Λαμιέων, Ηρακλείου Κρήτης και Πύργου καθώς και την επιστημονική υποστήριξη της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας (ΕΠΕ).

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για 4η χρονιά Μέγας Χορηγός του Hydra’s Trail Event 2017

Η εταιρεία Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε αναγνωρίζοντας την αξία της άσκησης, στηρίζει τον αθλητισμό και χορηγεί, ως Μέγας Χορηγός, για 4η συνεχόμενη χρονιά τους αγώνες ορεινού τρεξίματος 'Hydra’s Trail Event 2017', που θα πραγματοποιηθεί στην Ύδρα, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία