Ειδήσεις

Πέθανε η γαστρονόμος και αρθρογράφος, Εύη Βουτσινά Τα νέα της Διατροφής

Γεννήθηκε το 1950 στη Λευκάδα. Σπούδασε αγγλική φιλολογία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, αλλά την κέρδισε η μαγειρική, με την οποία ασχολήθηκε επαγγελματικά για 25 χρόνια. Γνωστή αρθρογράφος της γαστρονομίας, ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα καταγράφοντας συστηματικά την παραδοσιακή κουζίνα.

Πολυγραφότατη, το πρώτο της βιβλίο με τίτλο «Το ψωμί» κυκλοφόρησε το 1995 από τις εκδόσεις Τροχαλία -η β' έκδοση ήταν το 2000 από τις εκδόσεις Καστανιώτη. Το δεύτερο έργο της ήταν η τετράτομη «Γεύση Ελληνική» και ακολούθησε η τρίτομη «Απλή μαγειρική της αγίας καθημερινότητας» το 2004, χρονιά που κυκλοφόρησε και το «Κρόκος-σαφράν». Επίσης, έχει εκδώσει το τρίτομο έργο «Βιογραφίες 360 Ελλήνων συγγραφέων Και μικρό ανθολόγιο» (Εκδόσεις Κτίστη, 1981).

 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά;

Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά;

Ψωνίστε Μαζί Μας! Θέλετε Να Ψωνίσετε Οικονομικά Και Υγιεινά; Κλείστε Τώρα Το Ραντεβού Σας Με Τη Διαιτολόγο - Διατροφολόγο Γιούλη Φραγκιαδουλάκη Του ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ Στο Ηράκλειο.!

2ND ATHENS DIABETES FORUM

2ND ATHENS DIABETES FORUM

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Maΐου 2017, στην ξενοδοχείο N.J.V. Athens Plaza. !

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία