Ειδήσεις

Νέο site www.dodoni.eu από τη γαλακτοβιομηχανία ΔΩΔΩΝΗ Τα νέα της Διατροφής

Πιο συγκεκριμένα, η ΔΩΔΩΝΗ, η διεθνώς αναγνωρισμένη γαλακτοβιομηχανία της Ηπείρου, στο πλαίσιο αναβάθμισης της εταιρικής online εικόνας της, υλοποίησε πλήρη επανασχεδιασμό του corporate site της www.dodoni.eu, με σκοπό την εύκολη πλοήγηση και ενημέρωση του χρήστη από όλες τις κινητές ή σταθερές συσκευές που παρέχουν πρόσβαση στο internet (laptop, smartphones, tablets κ.ά.).

Το νέο site της εταιρείας αποτελεί ένα σύγχρονο και παράλληλα χρηστικό εργαλείο, που «ταξιδεύει» το χρήστη μέχρι την Ήπειρο, μέσα από τις εντυπωσιακές εικόνες των παραδοσιακών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ και των πανέμορφων τοπίων της περιοχής. Επιπλέον, στο νέο site, ο επισκέπτης μπορεί να ανακαλύψει τις 9 κατηγορίες γαλακτοκομικών προϊόντων ΔΩΔΩΝΗ, οι οποίες περιλαμβάνουν 80 είδη και προϊόντα, 100% ελληνικά, μεταξύ των οποίων η πασίγνωστη φέτα, το φρέσκο γάλα, το γιαούρτι, τα σκληρά αγελαδινά τυριά, το γαλοτύρι, το βούτυρο και πολλά άλλα που περιλαμβάνονται στην ευρεία γκάμα αυθεντικών ηπειρωτικών προϊόντων.

Πέρα όμως από τις πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας, στο www.dodoni.eu οι επισκέπτες θα γνωρίσουν λαχταριστές παραδοσιακές και πρωτότυπες συνταγές, που προτείνουν διάσημοι food bloggers, όλες με ειδικό "μετρητή παράδοσης" απόλυτα συγχρονισμένες με τις νέες τάσεις μαγειρικής. Ειδικότερα, η Madame Ginger και ο Maintanos, αντλώντας έμπνευση από τα προϊόντα ΔΩΔΩΝΗ, δημιουργούν νέες γευστικές μαγειρικές προτάσεις, «μετρώντας» πόσο παραδοσιακές ή σύγχρονες είναι οι συνταγές που προτείνουν και παντρεύοντας με το δικό τους μοναδικό τρόπο και στυλ, την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα.

Παράλληλα, οι επισκέπτες στο νέο site της ΔΩΔΩΝΗ θα βρουν χρήσιμες συμβουλές και πληροφορίες για μία ισορροπημένη διατροφή, τις οποίες έχουν επιμεληθεί διακεκριμένοι διατροφολόγοι από την επιστημονική ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, με επικεφαλής τον Δ. Γρηγοράκη (Κλινικό Διαιτολόγο- Διατροφολόγο, ΜSc Επιστημονικό Διευθυντή Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και Προέδρου της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας), ενσωματώνοντας στην αρθρογραφία τους αποτελέσματα από τις πιο πρόσφατες έρευνες της Επιστήμης της Διαιτολογίας και της Διατροφής.

Ανακαλύψτε γευστικές νοστιμιές και ταξιδέψτε στη μαγεία της παράδοσης με σύμμαχο την τεχνολογία, μόνο με ένα κλικ στο www.dodoni.eu.

Το σχεδιασμό και την υλοποίηση του νέου site της εταιρείας ΔΩΔΩΝΗ ανέλαβε η MRM//McCANN.

###

Λίγα λόγια για τη ΔΩΔΩΝΗ Α.Ε.
Η ΔΩΔΩΝΗ ιδρύθηκε το 1963. Σήμερα, 52 χρόνια μετά, μέσα από μια πορεία συνεχούς ανάπτυξης, που βασίστηκε στην καθιέρωση των πλέον υψηλών προτύπων ποιότητας στην τυροκομία μέσω της συνεχούς τεχνολογικής πρωτοπορίας, στην επιτυχημένη εφαρμογή απολαυστικών παραδοσιακών γευστικών συνταγών, στο σεβασμό του φυσικού περιβάλλοντος, αλλά και το προσανατολισμό στις ανάγκες και τις προτεραιότητες του καταναλωτή, η ΔΩΔΩΝΗ έχει καθιερωθεί ως η κορυφαία σε δυναμικότητα παραγωγής και πωλήσεις εταιρεία τυροκομικών ειδών της χώρας. Βασικό μοχλό της εταιρείας αποτελεί ο σεβασμός στον καταναλωτή και τις απαιτήσεις του για φυσικά, αγνά, γευστικά και ποιοτικά τυροκομικά και γαλακτοκομικά προϊόντα.

neo-site-apo-galaktobiomixania-dwdwni1

neo-site-apo-galaktobiomixania-dwdwni2

neo-site-apo-galaktobiomixania-dwdwni3

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία