Ειδήσεις

Νέα σειρά Lipton Ice Tea: ίδια γεύση, ίδια δροσιά, χωρίς ζάχαρη Προτάσεις

Το Lipton Ice tea, ως ηγέτης στην κατηγορία του παγωμένου τσαγιού, μεγαλώνει την οικογένεια του με δύο νέες γεύσεις. Το Lipton Ice Tea Πράσινο Τσάι Χωρίς Ζάχαρη σε συσκευασίες των 330ml & 500ml & 1,5Lt - και το Lipton Ice Tea Λεμόνι Χωρίς Ζάχαρη σε συσκευασίες των 330ml, 500ml, είναι πλέον διαθέσιμα να αναζωογονήσουν τους καταναλωτές με ένα φυσικό προϊόν, με υψηλή περιεκτικότητα σε αντιοξειδωτικά που προσφέρει στον οργανισμό ευεξία και αναζωογόνηση χωρίς καθόλου ζάχαρη.

Όσοι προσέχουν τη διατροφή τους αλλά δεν θέλουν να στερούνται μπορούν τώρα να απολαύσουν όλη τη γλυκιά γεύση του μαύρου και πράσινου τσαγιού, χάρη στa νέa Lipton ice Tea που δεν περιέχoυν ζάχαρη! Σύμφωνα μάλιστα με έρευνα σε καταναλωτές παγωμένου τσαγιού, 7 στους 10 θα αγόραζαν το νέο Lipton Ice Tea Χωρίς Ζάχαρη και θα το σύστηναν χωρίς δεύτερη σκέψη*!

Το Lipton Ice Tea αποτελεί πηγή ενυδάτωσης, τόνωσης και ευεξίας, πλέον και Χωρίς Ζάχαρη. Με κάθε γουλιά Lipton Ice Tea ο οργανισμός αναζωογονείται και γεμίζει με ευεργετικά αντιοξειδωτικά στοιχεία, τα φλαβονοειδή, που ενισχύουν το σώμα.
*Millward Brown October 2011 Greece, n=500

 


Γενικές πληροφορίες για το Lipton Ice Tea
Η LIPTON είναι ο ηγέτης στο τσάι παγκοσμίως με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες. Η ιστορία της LIPTON ξεκινάει από το 1880, όταν ένας καινοτόμος επιχειρηματίας από τη Σκωτία, ο Sir Thomas Lipton, αποφάσισε να κάνει το τσάι προσιτό σε όλο τον κόσμο, σε λογικές τιμές και με εγγυημένη ποιότητα. Έτσι, ο Thomas Lipton αγόρασε καλλιέργειες τσαγιού στη Σρι Λάνκα και οργάνωσε μια ολόκληρη επιχείρηση παρασκευής και μεταφοράς του τσαγιού, που διασφάλιζε τόσο την ποιότητα και την μοναδική γεύση του προϊόντος, όσο και το χαμηλό κόστος.

Το 1964 η LIPTON πρωτοπορεί και παρουσιάζει στην Αμερική το πρώτο μείγμα παγωμένου τσαγιού. Έτσι, λανσάρεται η Lipton Ice Tea που από το 1964 έως σήμερα έχει διαγράψει μια επιτυχημένη πορεία.

Σήμερα, το Lipton Ice Tea είναι ηγέτης στο κρύο τσάι παγκοσμίως. Στην Ελλάδα τη διανομή και το marketing του Lipton Ice Tea διαχειρίζεται η Pepsico-HBH η οποία ανήκει στην Pepsi Bottling Group από το 1999. Η διανομή του καλύπτει όλα τα σημεία – Super Markets, μικρά σημεία πώλησης, περίπτερα – και όλη τη γεωγραφική περιοχή της Ελλάδας όπου μπορεί κάποιος να επιλέξει μία ή και όλες τις γεύσεις του.

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία