Ειδήσεις

Με το Lipton Linea θα αγαπήσεις τη γραμμή σου Προτάσεις

Το Lipton Linea, δεν περιέχει ζάχαρη ούτε θερμίδες και αποτελεί ιδανική επιλογή για όσους φροντίζουν το σώμα τους.
Επιπλέον, το Lipton Linea είναι μια εξαιρετική πηγή ενυδάτωσης του οργανισμού καθώς προσφέρει όλα τα οφέλη του πράσινου τσαγιού. Ένας μοναδικός δροσερός συνδυασμός πράσινου τσαγιού εμπλουτισμένο σε κατεχίνες* με γευστικά φρούτα.

Διάλεξε τη γεύση που σε δροσίζει περισσότερο ανανά & ιβίσκο, λευκό ροδάκινο ή εσπεριδοειδή και ετοιμάσου να απολαύσεις πολλές καλοκαιρινές αποδράσεις!!!
*σε σχέση με την κλασσική σειρά πράσινου τσαγιού Lipton

 

Γενικές πληροφορίες για το Lipton Linea
Η LIPTON είναι ο ηγέτης στο τσάι παγκοσμίως με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες.
Η ιστορία της LIPTON ξεκινάει από το 1880, όταν ένας καινοτόμος επιχειρηματίας από τη Σκωτία, ο Sir Thomas Lipton, αποφάσισε να κάνει το τσάι προσιτό σε όλο τον κόσμο, σε λογικές τιμές και με εγγυημένη ποιότητα. Έτσι, ο Thomas Lipton αγόρασε καλλιέργειες τσαγιού στη Σρι Λάνκα και οργάνωσε μια ολόκληρη επιχείρηση παρασκευής και μεταφοράς του τσαγιού, που διασφάλιζε τόσο την ποιότητα και την μοναδική γεύση του προϊόντος, όσο και το χαμηλό κόστος.

Το Lipton Linea είναι ένα νέο προϊόν της σειράς πράσινου τσαγιού Lipton που δημιουργήθηκε ειδικά για όσους θέλουν να φροντίζουν τη γραμμή και την υγεία τους. Το Lipton Linea είναι ένα τσάι χωρίς θερμίδες που συμβάλλει στη διατήρηση της σιλουέτας. Επίσης, περιέχει διπλάσια ποσότητα κατεχινών. Οι κατεχίνες είναι φυσικά φλαβονοειδή συστατικά που βρίσκονται στα φύλλα του πράσινου τσαγιού και βοηθούν στη φροντίδα της σιλουέτας, στο πλαίσιο ισορροπημένης διατροφής και ήπιας άσκησης.

Στην Ελλάδα τη διανομή και το marketing του Lipton Linea, όσον αφορά στο έτοιμο προς κατανάλωση τσάι, διαχειρίζεται η PepsiCo – HBH η οποία ανήκει στην Pepsi Bottling Group από το 1999, ενώ το Lipton Linea φακελάκια πυραμίδες διαχειρίζεται η Unilever Hellas.

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία