Ειδήσεις

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 4ο Συνέδριο "ΚΡΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ" Τα νέα της Διατροφής

Υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής UNESCO, του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και της Παγκρητίου Ενώσεως.

Διακεκριμένοι ομιλητές όπως ο Καθηγητής Ιατρικής κ.Καφάτος, ο Καθηγητής Υγείας & Πρόνοιας κ.Κλήμης, ο Βιολόγος-Διοικητής Γ.Ν.Σ. <Ελπίς> κ.Γιανναρος, ο Πρόεδρος-Διευθύνων Σύμβουλος Ο.Π.Ε. κ.Καλαμπόκης, ο Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Χανίων κ.Αλιφιεράκης και πολλοι άλλοι έγκριτοι επιστήμονες ανέλυσαν τις ευεργετικές επιδράσεις της Κρητικής Διατροφής στην υγεία και μακροζωία καθώς και τον καταλυτικό της ρόλο στην ανάπτυξη Γαστρονομικού Τουρισμού.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Εταιρεία DASKALAKIS T.R.V. σε συνεργασία με την Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία.

Πλήθος κόσμου από τον Επιστημονικό,Επιχειρηματικό,Πολιτικό κόσμο καθώς και πολλοί εκπρόσωποι του Τύπου παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου.

Η έναρξη εργασιών έγινε από τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και Δήμαρχο Αμαρουσίου κ.Πατούλη ενώ χαιρετισμούς απήυθηναν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Αλίμου κ.Μουτσάτσου, ο πρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως κ.Μαριδάκης και εκπρόσωποι διαφόρων φορέων....

Χορηγοί της λαμπρής εκδήλωσης ήταν η ANEK, η BARILLA HELLAS, η CHIQUITA HELLAS, η FOREVER, η LOUIS CRUISES, η HYDRAIKI ,τα ξενοδοχεία MARITINA-TRITON και το DIOGENIS SYROU.

5-synedrio-krhtikh-diatrofh-kai-ygeia

Διαβάστε επίσης:
Η Επιστημονική Ομάδα Απίσχνανσις - "Λόγω... διατροφής", στο 4ο Συνέδριο "Κρητική Διατροφή & Υγεία"

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία