Ειδήσεις

ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΡΔΟ Extra™: 4 φορές πιο ισχυρή δράση από το λευκό κοινό σκόρδο! Προτάσεις

Το Μαύρο Σκόρδο Extra™ της AMHES™-Astra Medical Hellas Superfoods™ είναι ένα καινοτόμο προϊόν που στη σύνθεσή του περιέχει σκόνη από Μαύρο Σκόρδο, συστατικό που είναι ευεργετικό για τον οργανισμό παρόλο που δεν είναι ευρέως γνωστό, αν και τα τελευταία χρόνια κερδίζει την αποδοχή για τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει.

Το Μαύρο Σκόρδο είναι αποτέλεσμα ζύμωσης για τουλάχιστον ένα μήνα και αποτελεί ένα 100% φυσικό προϊόν. Αυτή η διαδικασία ζύμωσης του έχει δημιουργήσει μια πιο γλυκιά γεύση και έχει απομακρύνει αυτό το μη ευχάριστο άρωμα που μπορεί να έχει το κοινό σε όλους σκόρδο. Αυτό όμως που το κάνει να διαφέρει από το κοινό σε όλους λευκό σκόρδο είναι η ποσότητα αντιοξειδωτικών που περιέχει καθώς έχει αναφερθεί ότι είναι πολύ μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα την καλύτερη αντιμετώπιση των επιθέσεων από τις ελεύθερες ρίζες, ενώ και η ποσότητα της βασικής ουσίας του σκόρδου, αλλισίνης, διαφέρει. Επιπλέον, είναι ένα συστατικό που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης με μεγαλύτερα αποτελέσματα από αυτά που μπορεί κανείς να αποκομίσει από άλλα συστατικά που έχουν την ίδια δράση, με άμεσα αποτελέσματα έτσι και στη καλύτερη λειτουργία της καρδιάς, με παράλληλη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Ενώ, όπως και το κοινό σκόρδο, έτσι και το Μαύρο Σκόρδο μπορεί, με πιο ισχυρό αποτέλεσμα, να βελτιώσει τα επίπεδα της αρτηριακής πίεσης.

Όλες αυτές οι θετικές επιπτώσεις που διαθέτει το Μαύρο Σκόρδο οδήγησαν στην δημιουργία αυτού του εξελιγμένου συμπληρώματος Μαύρο Σκόρδο Extra™ από τη εταιρεία AMHES™-Astra Medical Hellas Superfoods™ ώστε να καλυφτούν ακόμα μεγαλύτερες καθημερινές ανάγκες και εμφανίζοντας πιο ισχυρά αποτελέσματα.

 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

 

Δείτε επίσης

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία