Ειδήσεις

Κορυφαία διεθνής διάκριση για τη Φέτα «ΗΠΕΙΡΟΣ» Τα νέα της Διατροφής

Ένας ακόμα κρίκος προστέθηκε στην αλυσίδα των διεθνών διακρίσεων που έχει αποσπάσει κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών η Φέτα «ΗΠΕΙΡΟΣ». Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο των International Cheese Awards, αναδείχθηκε ως το «Καλύτερο Ελληνικό Τυρί», κερδίζοντας το Χρυσό Βραβείο στη σχετική κατηγορία.

Τα International Cheese Awards (www.internationalcheeseawards.co.uk) είναι ένας από τους παλαιότερους και σημαντικότερους σε εμβέλεια σχετικούς θεσμούς παγκοσμίως. Έχει ιστορία 114 ετών, στηρίζεται στη γνώση και την πείρα αναγνωρισμένων κριτών και επαγγελματιών του χώρου των τροφίμων και διεξάγεται κάθε χρόνο στο Nantwich της Αγγλίας, στο πλαίσιο της ομώνυμης έκθεσης αγροτικών προϊόντων και παραγωγής. Αξίζει να σημειωθεί ότι στον αντίστοιχο διαγωνισμό του 2012, η Φέτα «ΗΠΕΙΡΟΣ» είχε κερδίσει το Χρυσό Βραβείο στην κατηγορία «Φέτα».

Υπενθυμίζεται ότι η Φέτα «ΗΠΕΙΡΟΣ» είναι η ελληνική, παραδοσιακή, αυθεντική φέτα, που παράγεται σε αυστηρότατες συνθήκες υγιεινής, με τις πιο υψηλές προδιαγραφές, στο εργοστάσιο της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, στην Άρτα. Το γάλα προέρχεται από ζώα περιοχών που φημίζονται για το καθαρό τους περιβάλλον, την αγνή φύση και τη μεγάλη ποικιλία χορταρικών και βοτάνων.

Αναφερόμενη στη νέα αυτή διάκριση, η Μαρία Γιαννακοπούλου, Διευθύντρια Μarketing της ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ, σχολίασε: «Ένα τόσο σημαντικό βραβείο προφανώς μας τιμά και μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Κυρίως, όμως, μας εμπνέει να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας ώστε η Φέτα «ΗΠΕΙΡΟΣ» να διατηρεί και να ενισχύει τα ποιοτικά και γευστικά της χαρακτηριστικά. Γιατί, τελικά, ο στόχος μας είναι να φέρνουμε στο τραπέζι του καταναλωτή ένα καθημερινό, αλλά ταυτόχρονα εξαιρετικό ελληνικό τυρί, ικανό να αποσπά κορυφαίες διεθνείς διακρίσεις».

 

Σχετικά με την ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ:
H ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι μια από τις πιο σύγχρονες εταιρείες παραγωγής τυροκομικών προϊόντων στην Ελλάδα. Επεξεργάζεται ετησίως περίπου 25.000 τόνους αιγοπρόβειου γάλακτος και διαθέτει ιδιόκτητες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, στον Αμμότοπο Άρτας, στην Ήπειρο.

Η παραγωγική δυνατότητα, οι τεχνικές, το πρωτοποριακό πνεύμα και οι συνεχείς επενδύσεις σε τεχνολογία, έρευνα και ανάπτυξη, σε συνδυασμό με την εμπειρία και τη γνώση της παράδοσης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα των προϊόντων της, μεταξύ των
οποίων περιλαμβάνονται η Φέτα, το «Ήπειρος Ελαφρύ», το «Λογάδι», το «Ήπειρος Οικογενειακό» κ.λπ.

Αποκλειστικός διανομέας των προϊόντων ΗΠΕΙΡΟΣ στην ελληνική αγορά είναι η ΟΠΤΙΜΑ ΑΕ, η οποία ανήκει στον ίδιο όμιλο εταιρειών.

 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

 

Δείτε επίσης

Ημερίδα με θέμα

Ημερίδα με θέμα "Εφηβεία: Νέοι εν κινδύνω"

Η Ημερίδα με θέμα: "Εφηβεία: ¨Νέοι εν κινδύνω¨ Οδική συμπεριφορά και ασφάλεια – Ο ρόλος του υποστηρικτικού πλαισίου" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15.10.2017 στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία