Ειδήσεις

Κάθε πιάτο έχει την μπίρα που του ταιριάζει! Τα νέα της Διατροφής

Ιούλιος 2013: Την Τρίτη 2 Ιουλίου, οι πελάτες του εστιατόριου «Χάλαρο» στη Θεσσαλονίκη, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια βραδιά γευσιγνωσίας που μέσα από ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού αναδείκνυε τους συνδυασμούς των πιάτων του αγαπημένου τους εστιατορίου, με τις μπίρες της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας.

Οι πιστοί φίλοι του καλού φαγητού, δοκίμασαν συνολικά 4 πιάτα με φαγητό και γλυκό και συνόδευσαν το καθένα από αυτά με την κατάλληλη μπίρα. Μέσα από τη διαδικασία της γευσιγνωσίας, οι καταναλωτές ανακάλυψαν ότι κάθε πιάτο έχει την μπίρα που του ταιριάζει καλύτερα και με την οποία όταν «έρθουν κοντά» δημιουργούν ένα ζευγάρι με συναρπαστικές γαστρονομικές απολαύσεις. Χαρακτηριστική περίπτωση ο συνδυασμός της μαύρης Amstel Bock με γλυκό σοκολάτας που εξέπληξε όλους τους παρευρισκόμενους.

Τις πρωτότυπες συζυγίες και το «πάντρεμα» των γεύσεων μεταξύ των πιάτων του μενού και των μπιρών Heineken, Amstel Pils, Erdinger και Amstel Bock επιμελήθηκε ο γνωστός σεφ Βαγγέλης Δρίσκας. Ο σεφ συζήτησε με όλους τους παρευρισκόμενους και τους «μύησε» στον κόσμο της μπίρας, στην κουλτούρα της, τα διάφορα είδη, τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, το σωστό σερβίρισμα και πολλά άλλα μυστικά του αγαπημένου μας ποτού.

Την επιτυχημένη βραδιά γευσιγνωσίας μπίρας απόλαυσαν και αρκετά επώνυμοι όπως Βίκυ Χατζηβασιλείου, ο Αλέξης Κωστάλας, ο Χρήστος Κιούσης η Τίνα Σακελλάριου καθώς επίσης και εκπρόσωποι των ΜΜΕ και του επιχειρηματικού κόσμου της Θεσσαλονίκης.

Η ενέργεια εντάσσεται στο πρόγραμμα ανάπτυξης της κατηγορίας της μπίρας "Love Beer"

Love Beer
Τα τελευταία επτά χρόνια, η Αθηναϊκή Ζυθοποιία Α.Ε., πραγματοποιεί με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Love Beer», το οποίο εντάσσει την μπίρα στο σύγχρονο γαστρονομικό τοπίο, ενώ συγχρόνως επικοινωνεί τα θετικά οφέλη της ήπιας κατανάλωσής της, στο πλαίσιο πάντα ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

vradia-geusignwsias-mpuras-xalaro-8essalonikh-fwto

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία