Ειδήσεις

Η 25χρονη έγκυος που τρέφεται ΜΟΝΟ με φρούτα και έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των διαιτολόγων! Τα νέα της Διατροφής

Στο προσωπικό της προφίλ στο instagram ανεβάζει φωτογραφίες με την ελαφρά φουσκωμένη κοιλίτσα της αλλά και με δεκάδες φρούτα.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει η ίδια, μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν ένα party animal που έκανε καταχρήσεις με αλκοόλ και τρεφόταν μόνο με junk food. Σήμερα έχει υιοθετήσει μια πολύ ακραία δίαιτα η οποία σύμφωνα με τους ειδικούς δεν είναι κατάλληλη για κανέναν ενώ για μια έγκυο μπορεί να γίνει και επικίνδυνη!

Η 25χρονη φωτογράφος Loni δήλωσε σε μια συνέντευξή της ότι τρώει 20 μπανάνες σε μια μέρα και τίποτα άλλο και ότι κάνει τη δίαιτα Douglas Graham. Η ημερήσια κατανάλωση μοιράζεται σε τροφές που αποδίδουν 80% υδατάνθρακες, 10% πρωτεΐνες, και μόλις 10% λίπος.

Η Loni δηλώνει φρουτοφάγος και εξήγησε το πόσο όμορφα, άνετα και γεμάτη ενέργεια νιώθει με αυτή τη διατροφή και πόσο καλό της κάνει!

Τα γεύματά της περιλαμβάνουν:

  • μπανάνες,
  • λίγα smoothies,
  • πουρές από μπανάνες,
  • λίγοι καρποί,
  • μπανάνες,
  • καμιά σαλάτα
  • και πάλι μπανάνες.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αντιδράσεις των διατροφολόγων, οι οποίοι την κατέκριναν και μάλιστα είπαν ότι αντιμετωπίζει σύνδρομο διατροφικής διαταραχής αλλά επιπλέον δεν το αντιλαμβάνεται και ενδέχεται να κινδυνεύει και το αγέννητο παιδί της!!!

Ωστόσο, στο Instagram της έχει 100.000 followers. Πολλοί από αυτούς την χαρακτήρισαν επικίνδυνη ενώ άλλοι τη βρήκαν νάρκισσο και ψωνισμένη. Πάντως η ίδια δεν φαίνεται να πτοείται αφού θεωρεί πως είναι πρότυπο... Τα συμπεράσματα δικά σας...

Δείτε μερικές από τις φωτογραφίες που έχει ανεβάσει:

25-xronh-egkuos-trefetai-mono-me-frouta-kai-exei-prokalesei-antidraseis-diaitologwn-fwto

Πηγή

 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία