Ειδήσεις

Η «σπορ εμφάνιση» στο Φυσικό Μεταλλικό Νερό Τα νέα της Διατροφής

Επενδύοντας με συνέπεια στη νέα τεχνολογία, η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, ανανεώνει τη γκάμα των προϊόντων της λανσάροντας το Ζαγόρι athletic, σε νέα συσκευασία PET 0,75lt. Η νέα φιάλη είναι σχεδιασμένη ώστε να εφάπτεται εύκολα στο χέρι, διαθέτει πρακτικό καπάκι για ελεγχόμενη κατανάλωση κάθε στιγμή της ημέρας ενώ διατίθεται αποκλειστικά στην αγορά των σούπερ μάρκετ.

Το Ζαγόρι athletic σχεδιάστηκε για να ανταποκρίνεται πλήρως στις προδιαγραφές υψηλής ποιότητας που προσφέρει η εταιρεία σε όλα της τα προϊόντα, καλύπτοντας παράλληλα την ανάγκη των καταναλωτών που έχουν εντάξει τον αθλητισμό και τη δράση στην καθημερινότητά τους. Πλέον, η δροσιά και η αυθεντική ποιότητα του φυσικού μεταλλικού νερού Ζαγόρι θα μας συνοδεύει και στις αθλητικές μας δραστηριότητες!

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ διαθέτει δύο ιδιόκτητες αναγνωρισμένες πηγές φυσικού μεταλλικού νερού και δύο εργοστάσια εμφιάλωσης στις περιοχές Περίβλεπτος και Κρανούλα. Τον όμιλο συμπληρώνει μια τρίτη βιομηχανική μονάδα η οποία βρίσκεται στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) Ιωαννίνων και παράγει pet-performs και πλαστικά πώματα, καθετοποιώντας την παραγωγική διαδικασία.

Το νερό ΖΑΓΟΡΙ είναι επίσημα αναγνωρισμένο από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως Φυσικό Μεταλλικό Νερό. Συγκεκριμένα, οι έλεγχοι πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις απαιτήσεις των προτύπων ISO 9001:2000, ISO 22000:2005 (HACCP) και HACCP Codex Alimentarius, που αφορούν στη διαχείριση της υγιεινής, της ασφάλειας και της ποιότητας των τροφίμων. Η σωστή εφαρμογή των ανωτέρω προτύπων πιστοποιείται από τους διαπιστευμένους φορείς πιστοποίησης TUV HELLAS και TUV CERT.

 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

 

Δείτε επίσης

Διαβίβαση της καταγγελίας μας σχετικά με τη διαδικτυακή απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος

Διαβίβαση της καταγγελίας μας σχετικά με τη διαδικτυακή απάτη με προϊόντα αδυνατίσματος

Μετά τη μήνυση που υπέβαλλε ο κ.Γρηγοράκης σε συνεργασία με τη δικηγόρο κα. Μαρία Ζιαζιά, πραγματοποιήθηκε και διαβίβαση της ανακοίνωσης στη ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟΥ και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία