Ειδήσεις

Η Επιστημονική Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ στην ημερίδα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΑΣΚΗΣΗ - ΔΙΕΞΟΔΟΣ - ΥΓΕΙΑ» ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «ΔΙΑΤΡΟΦΗ - ΑΣΚΗΣΗ - ΔΙΕΞΟΔΟΣ - ΥΓΕΙΑ» το Σάββατο 29/11/14 στη Λέσχη Αθηναίων στην Πλάκα.

Διακεκριμένοι επιστήμονες όπως ο τ.πρόεδρος Ε.Φ.Ε.Τ κ.Κατσαρός, ο επίκουρος καθηγητής Ψυχιατρικής κ.Μπότσης, η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος κ.Ασημακοπούλου της Επιστημονικής Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και κορυφαίοι αθλητές όπως ο κ.Βασιλόπουλος- τ.διεθνής καλαθοσφαιριστής και η Αργυρή Ολυμπιονίκης υδατοσφαίρισης κ.Καραπατάκη παρουσίασαν τις ευεργετικές επιδράσεις της κρητικής διατροφής και της άσκησης στη σωματική και ψυχική υγεία μας και τη συμβολή τους στην απεξάρτηση.

Επίσης η πρόεδρος του συλλόγου Νόστος-Κεθεα κ.Λεωτσάκου μητέρα πρώην εξαρτημένου ατόμου μιλωντας για τη συμβολή των γονέων στην αντιμετώπιση της εξάρτησης συγκλόνισε τους ακροατές από τον επιστημονικό, αθλητικό ,επιχειρηματικό αλλά και φοιτητικό κόσμο.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη DASKALAKIS T.R.V. με τη στήριξη του συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών.

Ετέθη υπό την αιγίδα επίσης της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων και Ρεθύμνης , του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών, του Ιατρικου συλλόγου Χανίων, και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας κρητικών σωματείων.

Την έναρξη των εργασιών έκανε ο πρόεδρος του Ιατρικού συλλόγου Αθηνών και δήμαρχος Αμαρουσίου κ.Πάτούλης ενθαρρύνοντας την οργανωτική επιτροπή να συνεχίσει την ενημέρωση προς όλες τις κατευθύνσεις.

Χαιρετισμούς απήυθηναν μεταξύ άλλων η αντιδήμαρχος αθλητισμού Ν.Σμύρνης -αντιπρόεδρος Παραολυμπιακής Επιτροπής κυρία Καριοφίλη, ο διοικητής του ανώτατου Συμβούλιου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων Αντιπλοίαρχος κ.Ανδριόπουλος, ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Κρητών επιστημόνων και αντιπρόεδρος Παγκρητίου Ενώσεως κ.Μπαχλιτζανάκης και ο ιστορικός και δημοσιογράφος κ.Σκιαδάς.

Πρέπει να σημειωθεί ότι την εκδήλωσε κάλυψε η ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, το CRETE TV, η NEA ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και άλλα μέσα.

Χορηγοί σε αυτή την προσπάθεια είναι η GREEN COLA, το ΖΑΓΟΡΙ, η οινοποιια ΤΡΙΠΟΔΑΚΗ, η εταιρεία ΧΙΩΤΑΚΗ, το ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, η ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ, το ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΗ, η ESCARGOT DE CRETE και η ναυτιλιακη CAPITAL.

Δείτε φωτογραφίες:

epistimoniki-omada-logodiatrofis-imerida-diatrofi-askisi-dieksodos-ygeia-fwto

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία