Ειδήσεις

Έρχεται... και μας κάνει υπερήφανους! ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Μία νέα εποχή ξεκινά για το περιοδικό «Λόγω... διατροφής»! Μετά από 6 χρόνια επιτυχημένης κυκλοφορίας στο χώρο των "free press" εντύπων, από τις 21 Απριλίου το «Λόγω... διατροφής» αλλάζει σελίδα. Πρωτοστατώντας στην έγκυρη διατροφική ενημέρωση των καταναλωτών «ενώνει» τις δυνάμεις του με την κυριακάτικη εφημερίδα «ΤΥΠΟΣ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ».

Το περιοδικό «Λόγω... διατροφής» αποτελεί ένα ενημερωτικό έντυπο, το οποίο καταγράφει όλες τις τελευταίες εξελίξεις  στη διατροφή και την υγεία και φέρει την υπογραφή του κλινικού διαιτολόγου – διατροφολόγου MSc Δημήτρη Γρηγοράκη και της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ - ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

Γιατί «Λόγω... διατροφής», η ζωή μας γίνεται καλύτερη!

 

Δείτε το εξώφυλλο του 1ου Τεύχους:
ekswfyllo periodiko-teuxos1-all

Από τις 21 Απριλίου και κάθε μήνα

με τον «Τύπο της Κυριακής»!

ΜΗ ΤΟ ΧΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...

 

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά.!

Διήμερη εκδήλωση 'Στα μονοπάτια της ελιάς'

Διήμερη εκδήλωση 'Στα μονοπάτια της ελιάς'

Ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων σας καλούν να γιορτάσουμε και να δοξάσουμε μαζί, το ευλογημένο προϊό του τόπου μας, ΤΟ ΛΑΔΙ.!

Προετοιμασίες της  Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 11η συνεχή χρονιά

Προετοιμασίες της Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 11η συνεχή χρονιά

Και φέτος η  Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο στο Κολωνάκι από το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017 διοργανώνοντας, για 11η συνεχή χρονιά, μία ξεχωριστή ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία