Ειδήσεις

Εξαντλητικές και αγχωτικές δίαιτες; Όχι πια! Ήρθε η δίαιτα 5:2! Τα νέα της Διατροφής

Πολύ συχνά γίνονται συζητήσεις και αναφορές γύρω από τις δίαιτες. Η ταχύτητα στην οποία ζουν οι γυναίκες καθημερινά δεν τους επιτρέπει πάντα να φροντίζουν τον εαυτό τους και την σιλουέτα τους όσο καλά θα ήθελαν, με αποτέλεσμα να νιώθουν δυσαρεστημένες από μία δίαιτα που δεν απέδωσε.

Τα Lanes με στόχο να προσφέρουν έναν εύκολο αλλά κυρίως αποτελεσματικό τρόπο αδυνατίσματος, βρίσκεται σήμερα στο πλευρό της γυναίκας που φροντίζει για μία άψογη και υγιή εμφάνιση με τη μέθοδο 5:2.

Η μέθοδος 5:2 που έχει εφεύρει ο Δρ. Μαϊκλ Μόσλεϊ συνιστά μια πολύ ευέλικτη, παγκοσμίου φήμης δίαιτα, ιδανική για όσους δεν μπορούν να ακολουθήσουν αυστηρά προγράμματα διατροφής. Σύμφωνα με τη μέθοδο 5:2 μπορούμε να τρώμε ό,τι θέλουμε πέντε (5) ημέρες την εβδομάδα και να περιορίζουμε τη διατροφή μας μόνο τις υπόλοιπες δύο (2). Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά καθώς επιτυγχάνεται μείωση βάρους και λίπους ενώ συγχρόνως βελτιώνεται συνολικά η υγεία, η ψυχολογία και η διάθεσή! Ακόμα κι οι δύο ημέρες όμως, που μπορεί να φαντάζουν «τρομαχτικές», στην πράξη είναι πολύ εύκολες αφού το Kcaligram 5:2 έχει την ιδιότητα να δημιουργεί κορεσμό και να μειώνει δραστικά το αίσθημα της πείνας συμβάλλοντας στην πιστή εφαρμογή της χαμηλής θερμιδικής πρόσληψης των δύο ημερών.

Η αποτελεσματικότητα του Kcaligram 5:2 οφείλεται στο μοναδικό συστατικό γλυκομαννάνη konjak, που έχει την ιδιότητα να διογκώνεται μέσω της απορρόφησης νερού δίνοντας την αίσθηση του κορεσμού χωρίς την κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τροφής. Ένα συστατικό ασφαλές και εγκεκριμένο για τη δράση του στην Απώλεια Βάρους από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας Τροφίμων (EFSA).

Αυτή είναι λοιπόν η λύση για όλες τις γυναίκες που ανυπομονούν να χάσουν βάρος χωρίς κόπο και χρόνο. Διατίθεται στα φαρμακεία με δώρο το βιβλίο best seller «Δίαιτα κάθε μέρα; Όχι ευχαριστώ» για έξτρα συμβουλές και tips διατροφής! Επίσης στο site www.laneshealth.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες συμβουλές διατροφής, tips και συνταγές για την εφαρμογή της μεθόδου αλλά και εμπειρίες ανθρώπων που το δοκίμασαν ήδη.

Kcaligram 5:2 για τέλειο σώμα και ανεβασμένη διάθεση!
Kcaligram 5:2 και τέρμα στην καταπίεση!

Lanes κάθε μέρα καλά!

Περισσότερες πληροφορίες για τα συμπληρώματα διατροφής Lanes, μπορείτε να βρείτε στο επίσημο website τους, http://laneshealth.gr/ και στη σελίδα τους στο facebook https://www.facebook.com/laneshealth

Διαβάστε τα τελευταία ΝΕΑ της ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Ημερίδα με θέμα

Ημερίδα με θέμα "Εφηβεία: Νέοι εν κινδύνω"

Η Ημερίδα με θέμα: "Εφηβεία: ¨Νέοι εν κινδύνω¨ Οδική συμπεριφορά και ασφάλεια – Ο ρόλος του υποστηρικτικού πλαισίου" θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15.10.2017 στην αίθουσα του Πειραϊκού Συνδέσμου.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία