Logodiatrofis.gr
ΕΛ.Δ.Ε. STUDIESΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Εξέλιξε την καριέρα σου με Κορυφαίες Επιστημονικές Εξειδικεύσεις!

• Παιδοδιαιτολογία • Αθλητική Διατροφή • Ψυχοδιαιτολογία • Παιδοαθλητική Διατροφή

Σε ένα ιδιαίτερο απαιτητικό και ανταγωνιστικό στίβο εργασίας, η επιστημονική εξειδίκευση σε περιζήτητα γνωστικά αντικείμενα είναι εκείνη που δημιουργεί τις προϋποθέσεις μίας απόλυτης επαγγελματικής καταξίωσης στο τομέα της Διαιτολογίας.

Εξειδικεύσου λοιπόν, στα γνωστικά αντικείμενα της Παιδιατρικής Διατροφής (Pediatric Nutrition), της Αθλητικής Διατροφής (Sports Nutrition), της Ψυχοδιαιτολογίας (Nutrition Professional in Psychology) και της Παιδοαθλητικής Διατροφής (Pediatric-sports Nutrition) και απόλαυσε μία μοναδική επαγγελματική σταδιοδρομία!

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΛΔΕ STUDIES ΚΔΒΜ προσφέρει μοναδικά Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εξειδίκευσης, τα οποία εκτός από τη θεωρητική κατάρτιση υψηλών επιστημονικών προδιαγραφών παρέχουν τη δυνατότητα πραγματοποίησης ολοκληρωμένης Πρακτικής Άσκησης, απόκτησης Εργαστηριακής εμπειρίας, αλλά και Εποπτείας, δηλαδή Ανάλυσης πραγματικών περιστατικών.

ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ • Μεταπτυχιακή εκπαίδευση υψηλού επιπέδου • Εκπαιδευτικά Προγράμματα “Master Nutritionist” και “Nutrition Professional” • Επιμορφωτικά Σεμινάρια σε πολλαπλά επιστημονικά πεδία • Εξειδίκευση σε Παιδιατρική Διατροφή – Αθλητική Διατροφή – Παιδοαθλητική Διατροφή – Αυτοάνοσες Διαταραχές & Διατροφή κ.α.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Η εκπαιδευτική διαδικασία δεν ήταν ποτέ πιο αποτελεσματική, χάρη στην χρήση των σύγχρονων υποδομών του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ!

Επίλεξε e-Learning ή μικτή (blended) εκπαίδευση, για τα εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα και αξιοποίησε τον χρόνο σου δημιουργικά!

• Σύγχρονη και υβριδική διαδικασία εκπαίδευσης • Ευέλικτος Τρόπος Παρακολουθήσης Δια Ζώσης / Σύγχρονη Online / Ασύγχρονη On-demand • Conference με δυνατότητα Live Streaming παρακολούθηση • Επικοινωνία με τους καθηγητές και εξ αποστάσεως • Ανάλυση case studies & best practices • Guest Lectures • Δωρεάν συμβουλευτική

Πλεονεκτήματα:

Η παροχή εκπαίδευσης από «ειδικούς σε ειδικούς» αποτελεί το σημαντικότερο εκπαιδευτικό πλεονέκτημα της ΕΛ.Δ.Ε STUDIES ΚΔΒΜ!

  • Υψηλές επιστημονικές προδιαγραφές των εκπαιδευτών
  • Πλήρης οδηγός σπουδών και επαγγελματικών ευκαιριών
  • Εκτενής βιβλιογραφία με πολυάριθμα papers
  • Βιβλία και αναλυτικά εγχειρίδια που φέρουν τη συγγραφική επιμέλεια εκπαιδευτών του ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES
  • Άρτιος εργαστηριακός εξοπλισμός με διαγνωστικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας
  • Ενεργός συμμετοχή των εκπαιδευόμενων σε ανοικτές ενημερωτικές εκδηλώσεις

Επιπλέον πλεονεκτήματα:

Οι ευρύχωρες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 280 τ.μ. καλύπτουν τόσο τις πιο απαιτητικές εκπαιδευτικές ανάγκες, όσο και την πρακτική άσκηση των σπουδαστών που πραγματοποιείται σε πραγματικά περιστατικά με εποπτεία και ανάλυση από εξειδικευμένους διατροφολόγους.

Επιπλέον, ο τεχνολογικός εξοπλισμός για την απόκτηση εργαστηριακής εμπειρίας αποτελείται από διαγνωστικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαίων επιστημονικών προδιαγραφών.

Τέλος, προσφέρονται πολλαπλές διευκολύνσεις για ΑΜΕΑ και μοντέρνος αύλειος χώρος, ιδανικός για τις ευχάριστες ώρες των διαλλειμάτων.

Πλεονεκτήματα μετά την ολοκλήρωση:

Τα εκπαιδευτικά πλεονεκτήματα του ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ όμως συνεχίζονται και μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων μέσω του Γραφείου Διασύνδεσης Παιδιατρικής και Αθλητικής Διατροφής της ΕΛ.Δ.Ε., αλλά και με την ατομική δυνατότητα λειτουργίας εξοπλισμένης πολυδύναμης επιστημονικής μονάδας στις εγκαταστάσεις της ΕΛ.Δ.Ε. σε Ριζούπολη και Κολωνάκι για ιδιωτική επαγγελματική δραστηριότητα και παρακολούθηση περιστατικών, όπως και με την παροχή δυνατοτήτων αρθρογραφίας και δημοσιεύσεων σε έντυπα (εφημερίδες και περιοδικά) υψηλής πανελλαδικής κυκλοφορίας.

Ζήσε την εμπειρία της εξειδικευμένης εκπαίδευσης όπως την έχεις ονειρευτεί και χάραξε τη δική σου επαγγελματική διαδρομή με οδηγό την ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ 300 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΥΓΕΙΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προγράμματα, τα δίδακτρα και τις ενεργές προσφορές της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ μπορείτε να καλέσετε στο 210 2520977 ή στο studies@elde.gr

Προτεινόμενα Εκπαιδευτικά Προγράμματα Εξειδικευμένης Επιμόρφωσης

ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΛΔΕ STUDIES - ΠΑΙΔIΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC NUTRITION

ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΛΔΕ STUDIES - ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
MASTER NUTRITIONIST IN SPORTS NUTRITION

ΨΥΧΟΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΑ

NUTRITION PROFESSIONAL IN PSYCHOLOGY

ΠΑΙΔΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΛΔΕ STUDIES - ΠΑΙΔΟΑΘΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ
MASTER NUTRITIONIST IN PEDIATRIC SPORTS NUTRITION


Λίγα λογια για το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ

Ο Κλάδος Σπουδών της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας (ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ) αποτελεί έναν Ανεξάρτητο Εκπαιδευτικό Φορέα, ο οποίος λειτουργεί ως Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) – Lifelong Learning Center (L.L.C.) αδειοδοτημένο με την υπ’ αριθμόν 50120/Κ6 Υπουργική Απόφαση (ΦΕΚ 3094/τ. Β’/10-05-2023) και Αρ. Μητρώου: 2350120με θετική διατύπωση γνώμης από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. με την υπ’αριθμ. πρωτ. ΔΑ/6305/24-03-2023 Απόφαση (517/23-03-2023 Συνεδρίαση του Δ.Σ.) και Αρ. Πρωτ. ΥΠΑΙΘ (Διεύθυνση Εποπτείας Φορέων Επαγγελματικής Κατάρτισης και Δια Βίου Μάθησης): 50120/4-5-2023.

Το εκπαιδευτικό έργο της ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ είναι αναγνωρισμένο από Κορυφαία Πανεπιστήμια (πχ. ΕΚΠΑ), όπως προκύπτει από την πολυδιάστατη συνεργασία με το Κ.Δ.Β.Μ. του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο επίπεδο πρακτικής άσκησης των εκπαιδευμένων σε διάφορα επιστημονικά προγράμματα του ιδρύματος. 

Σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και συγκεκριμένα με δήλωση (19.11.2022) του Υφυπουργού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, “η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES επιτελεί σημαντικό επιστημονικό και εκπαιδευτικό έργο, συνεισφέροντας με διάφορες καίριες δράσεις, ενεργά στη παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!”.

Μετά από πολλαπλά χρόνια ενεργού παρουσίας στο ελληνικό διατροφικό γίγνεσθαι η Ελληνική Διατροφολογική Εταιρεία έχοντας συμβάλλει με διάφορες επίκαιρες δράσεις στην έγκυρη ενημέρωση του κοινού, δημιουργεί την ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ με σκοπό την παροχή εκπαιδευτικών προγραμμάτων υψηλών προδιαγραφών σε επαγγελματίες υγείας!

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ παρουσιάζεται έντονα η ανάγκη της επιστημονικής εξειδικεύμενης επιμόρφωσης στο αντικείμενο της διατροφής. Οι αναρίθμητες πληροφορίες και τα επιστημονικά δεδομένα που παρουσιάζονται μέρα με τη μέρα δημιουργούν την τάση κατάταξης σε διάφορα επιστημονικά πεδία.

Η ΕΛ.Δ.Ε. STUDIES ΚΔΒΜ πραγματοποιεί επιστημονικά συνέδρια και ενημερωτικές θεματικές εκδηλώσεις. Επιπλέον, οργανώνει και συντονίζει προγράμματα σπουδών συνεχιζόμενης εκπαίδευσης που οδηγούν στην απονομή αντίστοιχων πιστοποιητικών επιμόρφωσης, όπως επίσης και κάθε μορφής έργο το οποίο σχετίζεται με τη Διά Βίου Μάθηση στο αντικείμενο της επιστήμης διαιτολογίας – διατροφής. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ