Ειδήσεις

Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ στο Αγρίνιο με θέμα : Η ζωή με ΣΚΠ Τα νέα της Διατροφής


Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα του ξενοδοχείου και παρακολούθησε με αξιοσημείωτο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και ομιλία της Προέδρου της ΕΕΑΣΚΠ κ. Μαργαρίτας Καραγιώργου, όπου ενημέρωσε για τους στόχους και τις δράσεις του Σωματείου, καθώς και ότι τα Άτομα με ΣΚΠ της περιοχής μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ «Η Ελπίδα» κάθε Τρίτη και Παρασκευή , καθώς επίσης ότι θα ξεκινήσει Δωρεάν Ψυχοκοινωνική στήριξη των μελών, και Δωρεάν Φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση και χρήση θεραπευτικής πισίνας στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αγρινίου.
Κατόπιν χαιρέτισαν την εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κ. Μαργαρίτα Σερπάνου, η Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Διαμαντοπούλου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ « Η Ελπίδα» κ. Θεόδωρος Μαδιάς, όπου υποσχέθηκαν όλοι να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο της ΕΕΑΣΚΠ στην περιοχή. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης.
Ακολούθησε επιστημονική ενημέρωση , από τον Νευρολόγο κ. Κωνσταντίνο Μπίσσα με θέμα : «ΣΚΠ- Νεώτερα δεδομένα», την Φυσικοθεραπεύτρια κ. Λαμπρινή Κολοβού με θέμα : «Φυσικοθεραπευτική στρατηγική στη ΣΚΠ και Υδροθεραπεία» και την Κοινωνική Λειτουργό- Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Προπτυχιακή στο Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Μαρία Κορακά με θέμα : «Η ΣΚΠ σε μέλος της Οικογένειας και οι επιπτώσεις της».
Οι εισηγήσεις ήταν εμπεριστατωμένες και πολύ διευκρινιστικές και κάλυψαν πλήρως τους παρευρισκόμενους.
Την εκδήλωση έκλεισαν μέλη της ΕΕΑΣΚΠ της περιοχής, απαγγέλλοντας συγκινητικά ποιήματα και τραγουδώντας όμορφα μουσικά ακούσματα με την ενεργό συμμετοχή του Προέδρου της Ελπίδας κ. Θεόδωρου Μαδιά.
Τον συντονισμό της εκδήλωσης τον έκανε η Υπεύθυνη Ενημέρωσης των μελών στο Αγρίνιο κ. Κωνσταντίνα Ιωακείμ.
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

sklhrynsh Agrinio

 

 

 

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία