Ειδήσεις

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος! Τα νέα της Διατροφής

Πρόκειται για έναν μοναδικό θεσμό, όπου οι καταναλωτές επιλέγουν αυθόρμητα και χωρίς τη βοήθεια λίστας, τις μάρκες με την καλύτερη φήμη ανά κατηγορία.

Η μεγάλη αναγνώριση όμως δεν σταματά εδώ, καθώς ο αγαπημένος μας ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος αποτυπώθηκε στο μυαλό και τις καρδιές των Ελλήνων ως την πιο διάσημη και αγαπητή μάρκα στην Ελλάδα, αποσπώντας το 1ο Βραβείο Χρυσής Φήμης ανάμεσα σε συνολικά 35 κατηγορίες που έλαβαν μέρος στον ίδιο θεσμό!

Το βραβείο αυτό αποτελεί μια σημαντική επιβράβευση της μάρκας Λουμίδης Παπαγάλος. Είναι μια αναγνώριση αφενός της άρρηκτης θέσης του στην ίδια την ιστορία του ελληνικού καφέ και αφετέρου της μοναδικής σχέσης του με τους καταναλωτές εδώ και 90 χρόνια. Μιας σχέσης που στηρίζεται στη σταθερά υψηλή ποιότητα, τη μοναδική απόλαυση αλλά και στις διαχρονικές αξίες που η μάρκα πρεσβεύει και περνά από γενιά σε γενιά.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν από τον ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος σε όλους εσάς με την υπόσχεση για μια εξίσου δυνατή συνέχεια!

 

Δείτε και άλλα ΝΕΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ εδώ!

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία