Ειδήσεις

Ελλήνων Γεύσεις, την Κυριακή 12/1 στη λίμνη Πλαστήρα και καλεσμένο τον Δ. Γρηγοράκη και την Ομάδα το Τα νέα της Διατροφής

Μία λαχταριστή χορτοτυρόπιτα, ένα μαμαδίστικο γιουβέτσι και μία δελαστική πορτοκαλόπιτα και όλα νόστιμα, υγιεινά και γεύσεις που θυμίζουν παράδοση.

Και μέχρι να ετοιμαστεί το υπέροχο γεύμα, θας σας ταξιδέψω σε έναν προορισμό, με καλό φαγητό και φιλόξενους κατοίκους, ιδανικό για όλες τις εποχές, τη λίμνη Πλαστήρα!

Θα σας ξεναγήσω στα πιο όμορφα σημεία της λίμνης και σε ένα ιχθυοτροφείο πέστροφας, δίπλα από τον ποταμό Καρυτσιώτη, όπου δύο αδέρφια προσπαθούν να διασώσουν το άγριο είδος της πέστροφας που χαρακτηρίζει την περιοχή.

Και δίπλα στον ποταμό με κερνάνε τσιπουράκι με νόστιμη πέστροφα και τοπικούς μεζέδες!

Στο χωριό Λαζαρίνα θα επισκεφθούμε μία μονάδα παραγωγής μανιταριών και θα μάθουμε τα μυστικά τους! Εντυπωσιάστηκα από τις τοπικές λιχουδιές και δοκίμασα ντόπιο τραχανά με αρνάκι και τηγανιά από ντόπιο κρέας.

Μία ακόμα περιπλάνηση που θα σας ταξιδεψει στη φύση και στις Ελλήνων γεύσεις.

Ελλήνων γεύσεις... έρχεται την Κυριακή 12/1, 15.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ

 

Δείτε φωτογραφίες από τα παρασκήνια ΕΔΩ!

 

 

Κάνε ΚΛΙΚ ΕΔΩ και δες την μέχρι τώρα σταδιοδρομία της εξαίρετης chef Ντίνας Νικολάου! 

 

Επισκεφτείτε το επίσημο site της Ντίνας Νικολάου:

dinanikolaou-site

 

Η ΝΤΙΝΑ ΝΙΚΟΛΑΟΥ... μας κανει το τραπέζι!

 

Δείτε επίσης

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

Η Διεθνής Ένωση Γλυκαντικών (ISA) βρίσκεται δίπλα στις γυναίκες με διαβήτη

«Κάνε το για εσένα» - Οι διαδικτυακές δραστηριότητες της Διεθνούς Ένωσης Γλυκαντικών (International Sweeteners Association - ISA) για την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη στοχεύουν στην ενθάρρυνση των γυναικών να θέσουν ως προτεραιότητα τη διαχείριση του διαβήτη.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία