Ειδήσεις

Εκδήλωση παρουσίασης του συγγραφικού έργου του γνωστού διαιτολόγου - διατροφολόγου κ. Δημήτρη Γρηγορ ΝΕΑ ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

Στο πλούσιο επιστημονικό και εκδοτικό έργο του συγγραφέα θα αναφερθούν: Η κα Ιωάννα Βασιλακοπούλου - Διαιτολόγος & Διατροφολόγος, ο κ. Ανδρέας Πέτρου - Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων και ο Συγγραφέας Δημήτρης Γρηγοράκης Διαιτολόγος & Διατροφολόγος. Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν: Η κα Εφη Αναλυτή - Πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας, ο κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη - Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών κατά του Καρκίνου - Αγκαλιάζω. Συντονίζει ο κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέρος των εσόδων θα δοθούν στον Όμιλο Εθελοντών κατά του Καρκίνου - Αγκαλιάζω.

ekdilwsi-parousiasis-syggrafikou-ergou-diaitologou-diatrofologo-dimitri-grigoraki-patra-prosklisi

 

 

 

 

Λίγα λόγια για το συγγραφέα:
O Δημήτρης Γρηγοράκης είναι κλινικός διαιτολόγος-διατροφολόγος, M.Sc. και διευθυντής του Κέντρου Διαιτολογικής Υποστήριξης & Μεταβολικού Ελέγχου ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ. Είναι αριστούχος, υπ. διδάκτωρ και Επιστημονικός Συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας-Διατροφής του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου. Διαθέτει τίτλο "Master of Science" στην Εφαρμοσμένη Διαιτολογία και έχει μετεκπαιδευτεί στην αντιμετώπιση χρόνιων νοσημάτων στο Medical Center οf Boston των ΗΠΑ.

Έχει διδάξει το μάθημα της κλινικής διαιτολογίας στους φοιτητές του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου καθώς και σε δημόσια και ιδιωτικά σχολεία, σε ΤΕΛ και ΙΙΕΚ. Διατελεί επιστημονικός συνεργάτης του Τμήματος Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου έχοντας ως αντικείμενο τη διατροφική αξιολόγηση παιδιών. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά. Είναι εκδότης του περιοδικού «Λόγω... διατροφής» και ιδρυτής των portal: logodiatrofis.gr, care24.gr και activekids.gr. Έχει διατελέσει Γ. Γραμματέας του Πανελληνίου Συλλόγου Διαιτολόγων-Διατροφολόγων, είναι μέλος της επιστημονικής επιτροπής του Συλλόγου Ατόμων με ΣΚΠ και Πρόεδρος της Ελληνικής Διατροφολογικής Εταιρείας.

Το συγγραφικό του έργο είναι ιδιαίτερα πλούσιο καθώς είναι συγγραφέας των βιβλίων: Διατροφή & Σκλήρυνση κατά Πλάκας M.S. (ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις, 2008), Η Νέα Αντιοξειδωτική Δίαιτα ORAC (ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις, 2010), Η απόλυτη αντιοξειδωτική καλοκαιρινή δίαιτα (Εκδόσεις ΛΥΜΠΕΡΗ, 2011), Η νέα αντιοξειδωτική δίαιτα ORAC σε 81 συνταγές (Εκδόσεις ΛΥΜΠΕΡΗ, 2011), Ημερολόγιο Διατροφής 2013 (Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 2012), Θερμιδομετρητής & Αντιοξειδωτική δράση τροφών (Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 2013), Ημερολόγιο Διατροφής 2014 (Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 2013), ΝΑΙ στη σωστή διατροφή – ΟΧΙ στην παιδική ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ (Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 2013), Ζήσε Υγιεινά όλο το χρόνο: Ημερολόγιο 2015 (Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 2014), 360 Διατροφικά tips για άνδρες (Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 2014), 360 Διατροφικά tips για γυναίκες (Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 2015).

Επίσης, έχει συγγραφική συμμετοχή στα βιβλία: Παθολογία του Λεμφικού συστήματος, του Β. Τσακρακλίδη, (Εκδόσεις ΖΕΒΕΛΑΚΗΣ, 2011), Η Επανάσταση της Νεότητας, της Α. Παπίρη (Εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ, 2011) και Διατροφή ORAC σε συνταγές που θα λατρέψετε!, της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΙΣΧΝΑΝΣΙΣ – ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ (Επιστημονικές Εκδόσεις ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ, 2012).

Συμπληρώστε τη Φόρμα Παραγγελίας και κάντε τα δικά σας!

Δείτε επίσης

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής 2017

Οι εκδηλώσεις εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Διατροφής που έγιναν θεσμός πραγματοποιούνται και φέτος, για 11η συνεχή χρονιά.!

Διήμερη εκδήλωση 'Στα μονοπάτια της ελιάς'

Διήμερη εκδήλωση 'Στα μονοπάτια της ελιάς'

Ο Δήμος Τριφυλίας, η Κοινωφελής Επιχείρηση και ο Μορφωτικός Σύλλογος Γαργαλιάνων σας καλούν να γιορτάσουμε και να δοξάσουμε μαζί, το ευλογημένο προϊό του τόπου μας, ΤΟ ΛΑΔΙ.!

Προετοιμασίες της  Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 11η συνεχή χρονιά

Προετοιμασίες της Ομάδας ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για την ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ για 11η συνεχή χρονιά

Και φέτος η  Ομάδα ΛΟΓΩ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ θα βρίσκεται σε κεντρικό πεζόδρομο στο Κολωνάκι από το πρωί της Δευτέρας 16 Οκτωβρίου 2017 διοργανώνοντας, για 11η συνεχή χρονιά, μία ξεχωριστή ολοήμερη διαδραστική εκδήλωση.!

Φροντίδα

Παιδί

Ο φορέας

Η εταιρεία